Ενδεχόμενο παράτασης συμμετοχών στη Δ’ Εθνική

Αν και η Δευτέρα (10/10) ήταν η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στη Δ’ Εθνική, εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση, εάν αυτό ζητηθεί.

Ο Ηρακλής που ακόμη δεν έχει δηλώσει συμμετοχή, προτίθεται να ζητήσει παράταση ως την Παρασκευή, καθώς θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να λάβει μέρος σε πρωτάθλημα επαγγελματικής κατηγορίας. Εάν στείλει γραπτό αίτημα στην αρμόδια επιτροπή της

ΕΠΟ, τότε θα γίνει δεκτό.

Από εκεί και πέρα, συμμετοχή έχουν δηλώσει οι Ιωνικός, Εθνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ τα Τρίκαλα έχουν πληρώσει το παράβολο και απομένει να στείλουν κάποια έγγραφα. Εδώ και καιρό έχουν δηλώσει συμμετοχή στη Δ’ Εθνική οι Ρόδος, Κόρινθος, Παναιγιάλειος και Ηλιούπολη.

Η Καβάλα επρόκειτο τη Δευτέρα να δηλώσει συμμετοχή, ενώ στον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχουν λάβει ακόμη οριστική απόφαση και ενδεχόμενη παράταση της προθεσμίας θα ήταν βολική.

Η Επιτροπή της Δ’ Εθνικής θα συνεδριάσει την Τετάρτη (12/10), όπου θα προβεί και στον καταρτισμό των ομίλων, ενώ θα οριστούν και οι ημερομηνίες για τις κληρώσεις.

Τέλος, αναφορικά με τα σενάρια περί ανόδου των δευτεραθλητών της Δ' Εθνικής στη Football League 2 που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι δυνατό να υλοποιηθούν, καθώς κάτι τέτοιο αντιτίθεται στον ΚΑΠ. Παράλληλα, οι διαδικασίες μετατροπής των ερασιτεχνικών σωματείων σε ΤΑΠ ή ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες και δεν είναι δυνατό να γίνουν σε διάστημα λίγων ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα