Εκτός πρεμιέρας ο Pineda

04:32 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο τραυματισμός του Michael Pineda... έλυσε το πρόβλημα στο rotation των Νιου Γιορκ Γιάνκις και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο pitcher των Νεοϋορκέζων αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί ώμο κατά τη διάρκεια του τελευταίου φιλικού προετοιμασίας. Με αφορμή τον ελαφρύ του τραυματισμό τοποθετήθηκε στον κατάλογο των τραυματιών, οπότε οι C.C. Sabathia, Hiroki Kuroda, Phil Hughes, Ivan Nova

και Freddy Garcia θα αποτελέσουν τους αρχικούς βασικούς pitchers των Γιάνκις.

Ήρεμος ο Buehrle

Μπορεί o Mark Buehrle να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του στα φιλικά των Μαϊάμι Μάρλινς, αλλά ο pitcher δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Φαίνεται, άλλωστε, πως έχει την απόλυτη στήριξη του αρμόδιου τεχνικού επιτελείου.

Πενήντα εκατομμύρια για Gordon

Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Alex Gordon με τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Μάλιστα το συμφωνητικό του outfielder προβλέπει μονομερή ανανέωση από την πλευρά του παίκτη το 2006 με 12.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θα έχει ήδη εισπράξει 37.5 εκατομμύρια τα προγενέστερα τέσσερα έτη.

Πήρε θέση στο ρόστερ ο Moyer

Συμπεριλήφθηκε στο rotation των Κολοράντο Ρόκις ο 49χρονος, Jamie Moyer, και θα είναι βασικός pitcher στον δεύτερο αγώνα της σεζόν. Πρόκειται για την 25η σεζόν του Moyer στο MLB! Μάλιστα τον Νοέμβριο θα γίνει... πενήντα ο αριστερόχειρας pitcher που διεκδίκησε την θέση του με τον 22χρονο Tyler Chatwood και τον 28χρονο Guillermo Moscoso.

Στο rotation o Gomez

Πήρε θέση στο βασικό ρόστερ των pitchers των Κλίβελαντ Ίντιανς ο Jeanmar Gomez. Αντίθετα, ο έμπειρος Kevin Slowey υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα.

Μικροπρόβλημα ο Beltre

Θα χάσει μερικά φιλικά των Τέξας Ρέιντζερς ο Adrian Beltre λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Οι Τεξανοί, πάντως, δεν ανησυχούν αναφορικά με την ετοιμότητά του στην έναρξη της νέας σεζόν.

Ανανέωση για Luebke

Μέχρι το 2015 θα είναι μέλος των Σαν Ντιέγκο Πάντρες ο catcher Cory Luebke. Άλλωστε υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο έναντι δώδεκα εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο 27χρονος αναπληρωματικός catcher θα μπορεί να διατηρηθεί στο ρόστερ και το 2017 με μονομερή ανανέωση του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα