Νέρλινγκερ: «Όλα εξαρτώνται από την Μπάγερν»

04:03 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Νυρεμβέργης, ο αθλητικός διευθυντής της πρώτης, Κρίστιαν Νέρλινγκερ, δήλωσε με νόημα: «Όλα πλέον βρίσκονται και πάλι στα χέρια μας…».

Άλλη μια νίκη, αυτή την φορά με 1-0 στο χθεσινό ντέρμπι με τη Νυρεμβέργη, κατέγραψε στο ενεργητικό της η Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα. Κάτι που, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπορούσια Ντόρτμουντ κόντρα στην Στουτγκάρδη την Παρασκευή, έφερε την απόσταση των δυο πρωτοπόρων στους τρεις βαθμούς!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την τροπή

που πήραν τα πράγματα στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτό το τριήμερο, λοιπόν, ο Κρίστιαν Νέρλινγκερ δεν δίστασε να δηλώσει ότι όλα θα εξαρτηθούν από τους Βαυαρούς, αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου στην Γερμανία! Και όχι μόνο, όμως…

«Η σύνοψη της αγωνιστικής είναι αυτή: «όλα πλέον βρίσκονται και πάλι στα χέρια μας και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Έχω πολύ μεγάλη πίστη σε αυτή την ομάδα. Δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο ότι δίνει ένα ματς κάθε τρεις ημέρες και ότι είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ανυπομονώ για το τέλος της σεζόν», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα