«Καμπάνα» στον Brown των Τζάιαντς

03:47 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Θα απουσιάσει από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της νέας σεζόν ο Andre Brown των Νιου Γιορκ Τζάιντς λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών και άλλα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Πάντως, ο running back των κατόχων του Super Bowl θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία και στα αντίστοιχα φιλικά, κάτι που ξεκαθαρίστηκε στην σχετική ανακοίνωση.

Οι «γίγαντες», άλλωστε, τον είχαν αποκτήσει πέρσι το 2011 και ο πρώην παίκτης των Καρολάινα Πάνθερς, Ντένβερ Μπρόνκος, Ιντιανάπολις Κολτς και Ουάσινγκτον Ρέντσκινς χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά σε προπονητικό επίπεδο.

Σύλληψη του Leaf

Ο πρώην quarterback, Ryan Leaf, βρέθηκε στην φυλακή, καθώς οι αρχές αποφάσισαν να διακόψουν την δεκαετή αναστολή που δέχθηκε το 2009. Τότε η δεύτερη επιλογή του ντραφτ του 1998 είχε «ξεμπλέξει», αλλά πλέον βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών πάνω του, ενώ κατηγορείται παράλληλα για κλοπή. Ο ίδιος ο παλαίμαχος αθλητής των Σαν Ντιέγκο Τζάρτζερς ζήτησε συγνώμη και παραδέχθηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη στην ζωή του.

Ανταλλαγή Goodson-Campbell

Οι Όκλαντ Ρέιντερς απέκτησαν τον running back, Mike Goodson, και οι Καρολάινα Πάνθερς τον offensive tackle, Bruce Campell. Οι δύο παραπάνω ομάδες ολοκλήρωσαν σχετική ανταλλαγή. Επίσης, οι εκπρόσωποι του Όκλαντ συμφώνησαν με τον free agent linebacker, Philip Wheeler.

Πήραν Turner οι Ραμς

Στους Σέιντ Λούις Ραμς θα προσφέρει φέτος τις υπηρεσίες του ο Robert Turner. Ο offensive lineman μπορεί να καλύψει με άνεση όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα