Εκτός UFC 137 ο Georges St. Pierre!

Δέκα μέρες πριν το UFC 137, o πρωταθλητής Welterweight, Georges St. Pierre, χτύπησε το γόνατο του και αποσύρθηκε από το πρόγραμμα.

Ο Καναδός σούπερσταρ επρόκειτο να θέσει τον τίτλο του υπό διεκδίκηση κόντρα στον Carlos Condit. Μάλιστα, ο τελευταίος προέκυψε έπειτα από την αντιεπαγγελματική στάση του Nick Diaz, ο οποίος είχε οριστεί αρχικά πρώτος διεκδικητής της κατηγορίας των Welterweights.

Πλέον, σε θέση main event προωθείται

το ματς του Diaz με τον BJ Penn που ήταν αρχικά… co-main event. Άλλωστε το χρονικό περιθώριο ανεύρεσης νέου main event είναι ελάχιστο. Μάλιστα, ο προαναφερόμενος αγώνας μάλλον θα έχει προγραμματισμένη διάρκεια πέντε γύρων, αν και οι δύο μαχητές έχουν προετοιμαστεί για τρία πεντάλεπτα. Ωστόσο, τα παραπάνω δεν έχουν επισημοποιηθεί ακόμα.

Από την πλευρά του, ο Condit φαίνεται πως θα διατηρηθεί πρώτος διεκδικητής της κατηγορίας και θα αντιμετωπίσει τον «Rush», όταν αυτός ολοκληρώσει την αποθεραπεία του. Ωστόσο, τα τωρινά δεδομένα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή με αφορμή διάφορες κινήσεις στο επίπεδο του match-making.

Keywords
Τυχαία Θέματα