Δρίκος: «Κερδίσαμε δίκαια»

Για τη νίκη του Ηρακλή και τη βοήθεια του κόσμου μίλησε ο τεχνικός των «κυανολεύκων».

Για δίκαιη νίκη του Ηρακλή μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, αν και χαρακτήρισε τη Νόλικο καλύτερη ομάδα:

«Στην παρούσα φάση η Νόλικο εμφανίστηκε καλύτερη. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τους κεντρικούς του αντιπάλου και τα καταφέραμε σ’

ένα πολύ μεγάλο βαθμό και δίνω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα γι’ αυτό. Το βόλεϊ έχει αλλάξει. Πλέον, αδύναμες ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά και ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή, ώστε να γίνουμε μια πιο σταθερή ομάδα. Στο βόλεϊ το πιο σημαντικό πράγμα είναι η επίθεση. Κερδίσαμε τα πρώτα δύο σετ, έχοντας σχετική κακή απόδοση στην επίθεση. Ωστόσο, ήμασταν πολύ ψύχραιμοι και κατορθώσαμε να πάρουμε αυτό το προβάδισμα.

Η Νόλικο ήταν αρκετά αποδοτική στο ξεκίνημα και το 2-0 μου φαίνεται υπερβολικό. Πάντως, δίκαια κερδίσαμε. Ο κόσμος δίνει την ψυχολογία. Αν πιστεύεις ότι παίζεις για κάποιο κόσμο και τον κάνεις χαρούμενο με το όμορφο θέαμα, σου δίνεται παράλληλα μια επιπλέον ευθύνη. Έτσι θέλουμε πάντα να είναι η έδρα μας. Η χρονιά ξέρω από την αρχή ότι θα είναι πιεσμένη. Από εδώ και πέρα θα παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο. Έχουμε ήδη συνηθίσει».

 


Keywords
Τυχαία Θέματα