«Έγραψε» ο Pahlsson για τους Κανάκς

08:24 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Πίεσαν ασφυκτικά, αλλά απαιτήθηκε νικητήριο γκολ του Samuel Pahlsson, 5:43 πριν την λήξη, για να επιβληθούν οι Βανκούβερ Κανάκς των Ουίνιπεγκ Τζετς με 3-2.

Οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος εξαπέλυσαν συνολικά 45 σουτ, αλλά μονάχα τρία από αυτά ξεπέρασαν τον Ondrej Pavelec. Ο Τσέχος τερματοφύλακας κράτησε μόνος του τους Τζετς στο παιχνίδι, αλλά τελικά «λύγισε» έπειτα από σουτ του νεοαποκτηθέντα Pahlsson.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Ryan

Kesler σημείωσε το εικοστό του φετινό γκολ, αν και η ομάδα του βρισκόταν με παίκτη λιγότερο στο ρινκ, και άνοιξε το σκορ. Μετά από την ανατροπή του σκορ από Kyle Wellwood και Blake Wheeler, ο Alexander Edler ισοφάρισε σε 2-2 και άνοιξε τον δρόμο για την δεύτερη και τελευταία ανατροπή της βραδιάς.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους πρωτοπόρους της Northeast στους 92 βαθμούς. Έτσι οι Κανάκς διατηρήθηκαν έναν βαθμό μακριά από τους Σέιντ Λούις Μπλους, τωρινά «αφεντικά» της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι Τζετς «κόλλησαν» στους 72 βαθμούς και στην ένατη θέση της Ανατολής έχοντας δύο αγώνες παραπάνω από τους όγδοους Ουάσινγκτον Κάπιτολς που έχουν συγκεντρώσει επίσης 72 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα