Γκατούζο: Σκέφτηκα να τα παρατήσω

08:03 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο προσεχές παιχνίδι με την Λέτσε ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της Μίλαν για πρώτη φορά από τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο μάτι και τον κράτησε εκτός δράσης για έξι μήνες. Μάλιστα ο έμπειρος μέσος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως δεν ήταν λίγες οι φορές που σκέφτηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ενόψει της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Μίλαν, ο Γκατούζο τόνισε: "Είναι

ένα όνειρο που είχα εδώ και λίγους μήνες, καθώς σίγουρα μου έλειψε το ποδόσφαιρο πιο πολύ από όσο έλειψα εγώ σε εκείνο. Τους τελευταίους μήνες υπέφερα πολύ και πίστευα πως δεν θα μπορούσα να επιστρέψω ποτέ, αλλά τώρα όλα δείχνουν να έχουν περάσει. Σκέφτηκα να τα παρατήσω, αλλά τώρα ποιος ξέρει; Αυτό το γεγονός ίσως να επέκτεινε την καριέρα μου. Για περίπου δέκα μέρες προπονούμαι κανονικά με την ομάδα, αλλά δεν πιστεύω πως μπορώ να παίξω πάνω από 25-30 λεπτά σε ένα παιχνίδι. Τώρα όλα εξαρτώνται από τον προπονητή".

Keywords
Τυχαία Θέματα