Εν αναμονή του Lundqvist οι Ρέιντζερς

06:56 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την ήττα με 4-1 γνώρισαν οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς στην έδρα των Ότουα Σένατορς, με τον Henrik Lundqvist να παραμένει εκτός.

Στην πρωτεύουσα του Καναδά έμελλε να γνωρίσουν μία σπάνια δεύτερη σερί ήττα οι πρωτοπόροι της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Άλλωστε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας του «Μεγάλου Μήλου», Martin Biron, κατάφερε μόλις 18 αποκρούσεις σε 21 σουτ.

Ο Nick Foligno σημείωσε το νικητήριο γκολ,

ενώ οι Zack Smith, Kyle Tyrris και Jason Spezza αποτέλεσαν τους υπόλοιπους σκόρερ των «σενς». Ο τελευταίος, μάλιστα, σκόραρε σε ανυπεράσπιστη εστία, αφού ο Biron βγήκε, για να αυξηθεί η πίεση των Ρέιντζερς προς την αντίπαλη εστία.

Όλα αυτά με τον Ryan Callahan να ανοίγει το σκορ. Εντούτοις, o Ben Bishop αντιμετώπισε πετυχημένα τα άλλα 25 σουτ που δέχθηκε.

Με το... αριστερό, λοιπόν, άνοιξαν σειρά τριών αγώνων σε τέσσερις μέρες οι Ρέιντζερς. Πάντως, ο Lundqvist αναμένεται να επιστρέψει στην εστία τους την Παρασκευή (09/03) κόντρα στους Σικάγο Μπλάκχοκς.

Πλέον, οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν ογδόντα βαθμούς και παραμένουν στην έβδομη θέση της Ανατολής. Από την άλλη, οι Νεοϋορκέζοι «κόλλησαν» στους 91 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα