«Εγώ του είπα να περιμένει την Πορτογαλία»

Ο πατέρας του Βιεϊρίνια, Ζοάο Φρέιτας Περέιρα, αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που προέτρεψε τον αστέρα του ΠΑΟΚ να μην δεχτεί την ελληνική κλήση στην Εθνική.


Μπορεί οι Φερνάντο Σάντος και ΕΠΟ να προσπαθούσαν αρκετό καιρό να πείσουν τον Αντελίνο Βιρεϊρίνια να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο η άρνησή του, φαίνεται πως είχε συγκεκριμένους λόγους.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

μιλώντας στα Μέσα της Πορτογαλίας, τόνισε ότι ήταν αυτός που είχε πει στον γιο του να κάνει υπομονή για να αγωνιστεί στην εθνική Πορτογαλίας.

«Είναι αλήθεια, ο Σάντος μίλησε μαζί του και του είπε πόσο πολύ τον χρειάζεται στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Σίγουρα ήταν λυπηρό για τον ίδιο που πριν δεν δεχόταν κλήσεις για την Πορτογαλία, αλλά του έλεγα να μην απαντήσει άμεσα θετικά στην Ελλάδα και έτσι έκανε, του έλεγα να περιμένει την πρόκληση από την Εθνική ομάδα της χώρας μας και τώρα αυτή ήρθε», είπε ο πατέρας του Βιεϊρίνια για την υπόθεση του γιου του.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα