Απάντηση Τζίγκερ σε Βγενόπουλο!

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε από το... περιβάλλον Βγενόπουλου πως ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος των πρασίνων εξέφρασε κάποιες ενστάσεις, όσον αφορά τους όρους που αναφέρονται στο MoU που συνυπέγραψαν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, με την απάντηση από πλευράς Τζίγκερ να έρχεται επίσης μέσω διαρροής αργά το βράδυ της Τρίτης (8/11).

Η επανεμφάνιση του Ανδρέα Βγενόπουλου στα δρώμενα του Παναθηναϊκού με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ

στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς μια φημολογία που αναπτύχθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/11) ανέφερε πως τα τελευταία 24ωρα ζήτησε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιες ανακρίβεις που θεωρεί ο ίδιος ότι υπάρχουν στο MoU, από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη σχετικά με το MoU που υπέγραψε ο Τζίγκερ με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήρθε λίγη ώρα αργότερα, καθώς από το... περιβάλλον του Τζίγκερ τονιζόταν πως "σαν παλιός μέτοχος, ο Βγενόπουλος έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι παρατηρήσεις νομίζει, αν προτίθεται να αναλάβει ισόποσες υποχρεώσεις με αυτές που αναφέρει η πρόταση που υπάρχει και να προηγηθεί αυτής".

Keywords
Τυχαία Θέματα