Εύκολα στην κορυφή η Γιουβέντους

Τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Παλέρμο πήρε η Γιουβέντους φτάνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο Καμπιονάτο πήρε η Γιουβέντους στην «Γιουβέντους Αρένα» όπου απέναντι στην Παλέρμο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα παίρνοντας τη νίκη με 3-0.

Έτσι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε στην πρώτη θέση μαζί με την Λάτσιο, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Πέπε στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους «μπιανκονέρι», με τον Μάτρι στο 48’ να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να «καθαρίζει» το παιχνίδι. Το

τελικό αποτέλεσμα για την «γηραιά κυρία» διαμορφώθηκε στο 65’ με τέρμα του Μαρκίσιο.

Την δεύτερή της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη η Ουντινέζε η οποία τα… βρήκε σκούρα απέναντι στην Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι». Οι «παρμενάτσι» επικράτησαν 2-0 με τον Μπιμπιανί να ανοίγει το σκορ στο 58’ και τον Τζιοβίνκο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 76’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές κόκκινες και μεγάλες συγκινήσεις, η Τζένοα επικράτησε 1-0 της Νοβάρα και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη. Οι Γενοβέζοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 43΄λογω αποβολής του Αντονέλι, ωστόσο η αριθμητική ανισορροπία αποκαταστάθηκε στο 82’ όταν ο Μεγκιορίνι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιγκέλ Βελόσο πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Σημαντική νίκη για την παραμονή της κατάφερε να πάρει η Κιέβο που πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την Κατάνια. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Πελισιέρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Σαμάρκο στο 73’ να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να καθαρίζει το παιχνίδι. Βέβαια, πέντε λεπτά αργότερα η Κατάνια μείωσε με τέρμα του Αλμιρόν δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Τέλος, Σιένα και Αταλάντα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο «Μοντεπάσκι» μετά το τελικό 2-2. Ο Ντένις με την συμπλήρωση 15 λεπτών στην αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μπέργκαμο, με τον Νταγκοστίνο να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 44’. Οι φιλοξενούμενοι με τον Ντένις πάλι που έφτασε στα εννέα τέρματα στο πρωτάθλημα πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 53’, με τον Γκάτσι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 87’.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα