«Ομάδα με δύναμη και πάθος η ΑΕΚ»

18:05 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Ροτζέριο Μάρτινς για την ΑΕΚ, έτσι όπως την αντιμετώπισε χθες.Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, επισης, μιλώντας στο sitw scorernews.gr σχολίασε θετικά την εμφάνιση της ομάδας του, παρά το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε άλλωστε ότι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ

στην Αθήνα ήταν δύσκολο για εμάς. Πάντως κάναμε ένα καλό παιχνίδι δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε δυστυχώς. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα έκανε δυο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ», είπε αρχικά και συνέχισε, σχολιάζοντας την ΑΕΚ:
«Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Το ξέραμε και είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο αγώνα. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πάθος και δύναμη που μπορεί να τα πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά ακόμη και στα Ευρώπη θα μπορούσε να έχει καλύτερη πορεία».

Ερωτηθείς για το γκολ που ακυρώθηκε στον Αστέρα, ανέφερε :
«Δεν ξέρω, δεν ήμουν κοντά για να δω και ακόμη δεν έχουμε μιλήσει. Θα το δούμε στην τηλεόραση».

Τέλος για την εικόνα της ομάδας του στα ματς που έχει δώσει έως τώρα, τόνισε:
«Έχουμε παίξει σε δυο παιχνίδια καλά. Στα άλλα δεν έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο, αλλά πιστεύω θα βελτιωθούμε από εδώ και πέρα και θα είμαστε καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα