Νέο εξαετές συμβόλαιο στον Andy Lee

Για έξι ακόμα χρόνια «δέσμευσαν» τον βασικό τους punter, Andy Lee, οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Μέχρι το 2018 θα είναι μέλος των 49ερς ο 3-φορές Pro Bowler και 3-φορές All-Pro. Ο 29χρονος Lee ήταν επιλογή ντραφτ έκτου γύρου το 2004 και από τότε έχει πάρει μέρος σε 128 παιχνίδια των εκπρόσωπων του Σαν Φρανσίσκο έχοντας 723 punts.

Τράμπα Κολτς με Μπρόνκος

Οι

Ντένβερ Μπρόνκος απέκτησαν τον fullback, Chris Gronkowski, από τους Ιντιανάπολις Κολτς. Για αντάλλαγμα, ο defensive back, Cassius Vaughn, μεταφέρθηκε στους Κολτς. Παράλληλα οι Κολτς πήραν τον linebacker, Jerry Brown, ο οποίος αγωνιζόταν στο AFL και τοποθέτησαν τον linebacker, Brandon Peguese, στον κατάλογο των waivers.

Νέα μήνυση στη λίγκα

Το NFLPA (ένωση παικτών) κατέθεσε νέα μήνυση σε βάρος του NFL, αυτή τη φορά με αφορμή την επιβολή «μυστικού» salary cap το 2010. Θυμίζουμε πως σημειώθηκε αντίστοιχη νομική ενέργεια με αφορμή την τιμωρία τεσσάρων ποδοσφαιριστών για εμπλοκή στο σκάνδαλο τιμολόγησης τραυματισμών των Νιου Ορλίνς Σέιντς. Όλα αυτά λίγους μήνες ύστερα από την άρση του lockout, που ακύρωσε την προετοιμασία της προηγούμενης σεζόν.

Πήρε το «Dancing with the Stars» o Driver

Μαζί με την Peta Murgatroyd, ο wide receiver των Γκριν Μπέι Πάκερς, Donald Driver, κατέκτησε την πρώτη θέση στο αμερικανικό «Dancing with the Stars». Παράλληλα, σαν free agent αποκτήθηκε ο defensive end, Phillip Merling. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών είναι μονοετές, ενώ αποδεσμεύτηκαν οι tight end, Cameron Ford, και quarterback, Nick Hill.

Νέα παιχνίδια των Μπιλς στον Καναδά

Για πέντε ακόμα χρόνια οι Μπάφαλο Μπιλς θα δίνουν επιλεγμένα εντός έδρας ματς στο Τορόντο. Άλλωστε κάτι τέτοιο αποφασίστηκε ομόφωνα σε συνεδρίαση των ιδιοκτητών της λίγκας.

Δεν ανταλλάσουν τον Jenkins

Αν και προέκυψαν σχετικές φημολογίες, οι Ντάλας Καουμπόις ξεκαθάρισαν πως δεν προτίθενται να ανταλλάξουν τον cornerback, Mike Jenkins. Θυμίζουμε πως ο παίκτης απέχει από το προπαρασκευαστικό κομμάτι της προετοιμασίας του συλλόγου, αφού συνεχίζει την αποθεραπεία, ύστερα από την εγχείρηση στον ώμο του.

Εν τω μεταξύ, στην πρώτη του προπόνηση με τους Τεξανούς, ο rookie wide receiver, Danny Coale, έσπασε το πόδι του. Η επιλογή ντραφτ πέμπτου γύρου ενδέχεται να μείνει για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων. Έχουν ήδη τραυματιστεί οι Kyle Wilber (linebacker) και Morris Claiborne (cornerback), άλλες φετινές επιλογές ντραφτ.

Υπέγραψε ο Chandler Jones

Πριν από λίγες εβδομάδες αποτέλεσε την 21η επιλογή του ντραφτ από τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και πλέον ο Chandler Jones υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Δεν αποκαλύφθηκαν οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του defensive end από το Σίρακιουζ.

Δύο ακόμα ντραφτ στους Τάιτανς

Τον tight end, Taylor Thompson, και τον defensive end, Scott Solomon, «δέσμευσαν» με τετραετή συμβόλαια οι Τενεσί Τάιτανς. Αμφότεροι αποτελούν φετινές επιλογές ντραφτ, ενώ εκκρεμεί μονάχα ο wide receiver, Kenda

Keywords
Τυχαία Θέματα