Διλμπέρης: «Η διαιτησία διαμόρφωσε αποτέλεσμα»

10:02 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης του Εθνικού Γαζώρου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης τα έβαλε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ο οποίος θεωρεί πως η ομάδα του αδικήθηκε στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός, θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να ξεφύγει στο +6 από τον δεύτερο Τηλυκράτη, όμως ο κ.Τσαλουχίδης αδίκησε την ομάδα από τις Σέρρες.

«Πολλές φορές είναι δύσκολο να μιλήσεις τόσο στα Μ.Μ.Ε όσο και στους παίκτες

μετά από ένα παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά και δυνατά, πρεσάραμε ψηλά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, χαθήκαμε για 10 λεπτα αλλά μετά επανήλθαμε. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομαδα, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτο και φτάσαμε στο γκολ. Στη συνέχεια οπισθοχωρήσαμε, δώσαμε χώρο αλλά δε κινδυνεύσαμε», τόνισε αρχικά ο Διλμπέρης.

«Στη φαση του γκολ της ισοφάρισης νομίζω πως είναι ξεκάθαρη αδικία από τον διαιτητή. Και στην αρχή της φάσης υπάρχει τράβηγμα σε παίκτη μας και μετά μετά πέφτει πάνω του ένας και τον ξαπλώνει πριν γίνει το σουτ.

Χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε πολύ μεγάλο αβαντάζ με βάση και τα άλλα αποτελέσματα.

Νομίζω πρωταγωνιστής ήταν ο κ. Τσαλουχίδης. Τα σφυρίγματα του αλλά και οι υποδείξεις του βοηθού του κ. Ευθυμίου είναι πράγματα που δε τα έχα ξαναδεί. Προσπαθούμε να τους δούμε με ανεκτικότητα γιατί είναι άνθρωποι, αλλά το να βρίσκονται ταυτόχρονα σε κακή ημέρα, πόσο καλοπροαίρετα να το δούμε. Διαμορφώθηκε αποτέλεσμα σήμερα και στερούν το δικαίωμα από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας να πάρει μεγαλύτερη διαφορά».

«Συνήθως οι νεοφώτιστες ομάδες είναι εύκολη λεία για κάποιους επειδή δεν έχουν εμπειρίες. Εμείς παλεύουμε με τα δικά μας όπλα που είναι η καλή ομάδα, οι καλοί παίκτες, το καλό κλίμα και με αυτά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Γαζώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα