Ο Κλωναρίδης και οι άτυχοι μαχητές

09:57 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Ως μια χαμένη ευκαιρία να "κλείσει" τη συμμετοχή της στα πλέι οφ έχασε χθες η ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό και η SD το τονίζει. Από εκεί και πέρα γράφει για τις προσπάθειες που θα γίνουν ώστε η ΑΕΚ να προλάβει την αδειοδότηση, με το ρεπορτάζ να αναφέρει: "Μπορεί η προθεσμία της UEFA να εξέπνευσε το Σάββατο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν

πως αν καταφέρουν να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα με την Εφορία και ξεμπλοκάρουν τους λογαριασμούς της ΠΑΕ εκταμιεύοντας το δάνειο, θα αποφύγουν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, έστω και στον... έξτρα χρόνο.

Μετά τη συμφωνία που υπήρξε με την Εφορία, σήμερα αναμένεται να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί της ΠΑΕ, ενώ η διοίκηση θα επιδιώξει να πάρει έγγραφο από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο θα διαβεβαιώνει πως δεν ευθύνεται η «Ένωση» για την καθυστέρηση που υπήρξε. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα πριν την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΟ για να σταλούν στη συνέχεια στην Ελβετία.

Εφόσον λυθεί το θέμα με την Εφορία, θα ξεμπλοκαριστούν τα χρήματα από το υπόλοιπο του δανείου του Αλ Σουντάιρι και τα οποία παραμένουν σε λογαριασμό, προκειμένου να αρχίσουν οι πληρωμές βάσει των διακανονισμών που έχουν γίνει και να σταλούν τα σχετικά παραστατικά στην UEFA. Η προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι εκπρόθεσμη, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν στην επιείκεια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "άτυχους, ορκισμένους μαχητές" κάνει λόγο η εφημερίδα σχολιάζοντας την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ χθες στην Κέρκυρα. "Οι παίκτες του Κωστέ κάνουν το χρέος τους τιμούν την ιστορία της ομάδας, τα δίνουν όλα και τη στέλνουν στην Ευρώπη. Έχασε ένα κάρο ευκαιρίες στην επανάληψη η Ένωση και στο τέλος πλήρωσε δύο στραβοκλωτσιές. Συγκλονιστικός ο Λυμπερόπουλος, φανερώνει το μεγαλείο ψυχής στα δύσκολα και παραδίδει μαθήματα στους νεαρότερους συμπαίκτες του, για το πως πρέπει να παίζουν όταν φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ", γράφει χαρακτηριστικά η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το εγκώμιο του Βίκτωρ Κλωναρίδη πλέκει η εφημερίδα, μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στην Κέρκυρα: "Έλαμψε ο Κλωναρίδης, στην "αυτοκτονία" της ΑΕΚ στην Κέρκυρα", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Η Ένωση πέταξε δύο βαθμούς, αφού στο 94' δέχθηκε την ισοφάριση (2-2) από την απειρία και τα λάθη της άμυνας, αλλά κέρδισε τον Κλωναρίδη που έκανε σούπερ εμφάνιση για 80 λεπτά. Λάθη στην ανασταλτική λειτουργία του πρώτου ημιχρόνου, πολύ καλύτερη στο β' η ΑΕΚ δεν τελείωσε το ματς σε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες". Επιπλέον η εφημερίδα κάνει λόγο για "δέσμευση" του Ντέμη Νικολαϊδη: "Ο Νικολαϊδης έχει θέσει στη διάθεση της ΑΕΚ τα χρήματα του δανείου, αφού έπεισε (ξανά) τον Αλ Σουντάιρι να τα έχει "ανοιχτά" και βρίσκονται ακόμα στην τράπεζα της Κύπρου. Μένει να πάρει σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος την έγγραφη διαβεβαίωση της Εφορίας ότι άρεται η δέσμευση των λογαριασμών της ΠΑΕ και ότι παίρνει νέα ρύθμιση για τα χρέη, για να εκταμιευτούν κα

Keywords
Τυχαία Θέματα