Ντόρσεϊ: «Σε φουλ φόρμα στο Final 4 και με τον Παναθηναϊκό»

10:02 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Την υπόσχεσή του πως στο Final 4 και στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έδωσε ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τη Σιένα, στην τελική φάση της Ευρωλίγκας,

στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός και όχι το NBA, όπου τον παρακολουθεί το Χιούστον.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Τζόι Ντόρσεϊ:

-Πώς αισθάνεσαι μετά τον τραυματισμό σου, ζαλίζεσαι ακόμα;

«Είναι δύσκολος, φίλε, έναν παρόμοιο τραυματισμό είχε πρόσφατα και ο Ντουέιν Ουέιντ. Έχω συνέχεια ζαλάδες και πονοκεφάλους. Με χτύπησαν πολύ, φίλε, ήταν άσχημο αυτό που συνέβη».

-Έχεις πλέον τη φήμη ενός καταπληκτικού αμυντικού. Σε σένα, όμως, έχουν γίνει τα πιο σκληρά φάουλ; Πως το εξηγείς;

«Σκέψου ότι πριν από αυτό το παιχνίδι είχα πει στους διαιτητές πως πρέπει να έχουν το νου τους γιατί οι παίκτες της Σιένα κάνουν κάποια πραγματικά άσχημα φάουλ. Τελικά, την πάτησα πάλι! Δεν ένιωθα καλά, αλλά επέστρεψα στο παρκέ και αγωνίστηκα ξανά. Αλλά ζαλιζόμουν πολύ! Δεν μπορούσα να χάσω αυτή τη μάχη. Ξέρω πόσο σημαντικό ήταν να προκριθούμε για τον κόσμο και την ομάδα και είπα στον εαυτό μου, απλώς, μπες μέσα, βοήθα την ομάδα σου».

-Ο Ίβκοβιτς είπε μετά το 4ο παιχνίδι πως δεν σε χρησιμοποίησε γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει μαζί σου!

«Έχουμε αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς! Το πρώτο εσπρέσο που είχα ποτέ μου τον ήπια μαζί με τον Ντούντα! Νιώθω ότι ανήκω στον Ολυμπιακό, λατρεύω αυτή την ομάδα. Όταν κάναμε το μίτινγκ πριν από το τέταρτο ματς με τη Σιένα ο κόουτς είδε πως δεν νιώθω καλά και μου είπε: Τζόι, ό,τι θες, αν χρειαστείς κάτι έλα στο δωμάτιό μου να με βρεις και να μιλήσουμε! Λες και είναι πατέρας μου»!

-Τζόι, αν βελτιώσεις το επιθετικό παιχνίδι με πλάτη, μπορείς να... επιβληθείς στην Ευρώπη. Οι ειδικοί, όμως, λένε πως σε τέτοια ηλικία η βελτίωση σε τεχνικά κομμάτια είναι πολύ δύσκολη. Εσύ τι πιστεύεις;

«Εγώ λέω ότι μπορώ! Για αυτό ήρθα στην Ευρώπη, για να βελτιωθώ και να καταλάβω καλύτερα το παιχνίδι. Στο NBA δεν έπαιζα όσο ήθελα και από τον... πάγκο δεν είναι εύκολο να γίνεσαι καλύτερος. Τώρα έχουμε κρίσιμα ματς. Αλλά το καλοκαίρι, όμως, σίγουρα θα δουλέψω σαν τρελός! Θεωρώ πως αν καθίσω κι άλλα χρόνια στην Ευρώπη θα εξελιχθώ και θα επηρεάζω πολύ την εξέλιξη των αγώνων».

-Θες να μείνεις στον Ολυμπιακό; Το συμβόλαιό σου τελειώνει το καλοκαίρι.

«Θα ήταν ωραίο να συνεχίσω εδώ. Το έχω συζητήσει και με τον πιο κοντινό μου άνθρωπο, τη μητέρα μου. Τις λέω να έρθει στην Ελλάδα, να κάνει το μεγάλο ταξίδι, αλλά δεν τις αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές! Μόλις έρθει θα καταλάβει πόσο καλοί άνθρωποι είναι οι Έλληνες και πως θα έχει πολλά άτομα με τα οποία θα μπορεί να κάνει παρέα».

-Και αν έχεις πρόταση από το NBA;

«Μα, ήδη

Keywords
Τυχαία Θέματα