Διετής επέκταση στον Tom Coughlin των Νιου Γιορκ Τζάιαντς

04:43 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Επεκτάθηκε το συμβόλαιο του προπονητή των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Tom Coughlin, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Πέρσι έγινε ο γηραιότερος κόουτς, ο οποίος κατακτά Super Bowl. Πλέον o Coughlin θα έχει τρεις ακόμα αντίστοιχες ευκαιρίες, αφού το συμβόλαιό του επεκτάθηκε για δύο ακόμα χρόνια. Αν μη τι άλλο, οι «γίγαντες» πιστοποίησαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο

του 65χρονου Αμερικανού.

«Δεν πίνω πάλι»

Η περιπέτεια του Justin Blackmon φαίνεται πως στιγματίζει τη ζωή του wide receiver των Τζάκσονβιλ Τζάκουαρς. Συγκεκριμένα δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν θα πιει ξανά όντας φανερά μετανιωμένος για τις πράξεις του. Πάντως στις 24 Ιουλίου θα επιστρέψει στο δικαστήριο, ενώ τρεις μέρες αργότερα αρχίζει η πρώτη του προετοιμασία σε επίπεδο NFL!

Ανανέωσε ο Bryant

Την ανανέωση του συμβολαίου του defensive tackle, Desmond Bryant, ανακοίνωσαν οι Όκλαντ Ρέιντερς. Μέχρι πρότινος ο Bryant ήταν restricted free agent.

Καταδίκη σε Nate Webster

Τα επόμενα δώδεκα χρόνια της ζωής του θα περάσει σε φυλακή ο Nate Webster. Άλλωστε ο 34χρονος πρώην linebacker των Σινσινάτι Μπενγκαλς καταδικάστηκε για βιασμό ανήλικης, περιστατικό που καταγράφηκε το 2009.

Ενθουσιασμένοι με Nick Toon

Οι Νιου Ορλίνς Σέιντς δηλώνουν έκπληκτοι από την ωριμότητα που δείχνει ο rookie wide receiver, Nick Toon. Μάλιστα ο νεαρός πήρε το #88, που φορούσε και ο πατέρας του όντας παίκτης των Νιου Γιορκ Τζετς.

Εν τω μεταξύ, οι «άγιοι» πρόσφεραν συμβόλαιο στον quarterback, Drew Brees, το οποίο προβλέπει ετήσιες αποδοχές 19 εκατομμυρίων δολαρίων! Αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τις 16 Ιουλίου, τότε ο 33χρονος Αμερικανός θα μπορεί να μείνει εκτός γηπέδων για ένα έτος και να γίνει free agent την επόμενη offseason.

Φαβορί ο Brandon Weeden στους Μπράουνς

Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική απόφαση, ο rookie, Brandon Weeden, αναμένεται να πάρει τη θέση του βασικού quarterback στους Κλίβελαντ Μπράουνς. Η 22η επιλογή του φετινού ντραφτ έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή, Pat Shurmur, στο προπαρασκευαστικό κομμάτι της προετοιμασίας του συλλόγου.

Νέα μήνυση για διασείσεις

Σε δικαστήριο του Λος Άντζελες κατατέθηκε νέα μήνυση, η οποία έχει τις υπογραφές… 2,000 παλαίμαχων του NFL. Πρόκειται για τη συνέχεια της νομικής διένεξης πρώην ποδοσφαιριστών με τη λίγκα, η οποία φορά την απόκρυψη της επικινδυνότητας των τραυματισμών στο κεφάλι.

Προσαρμογή στον Ty Warren

Οι Ντένβερ Μπρόνκος και ο Ty Warren συμφώνησαν σε αναπροσαρμογή του τωρινού του συμβολαίου. Απλά άλλαξαν οι ετήσιες οικονομικές αποδοχές του defensive tackle, ώστε να ταιριάξει στο τωρινό salary cap του συλλόγου.

Στο ESPN o Jason Taylor

Ο 6-φορές Pro Bowler, Jason Taylor, θα ενσωματωθεί στην ομάδα σχολιαστών παιχνιδιών του NFL, για το ESPN. Θυμίζουμε πως ο Taylor σταμάτησε το 2011, ύστερα από 15ετή καριέρα, εκ της οποίας τα 13 χρόνια φορούσε τη φανέλα των Μαϊάμι Ντόλφινς.

Καλύτερα ο Percy Harvin

Λιγότερες ενοχλήσεις νιώθει πλέον

Keywords
Τυχαία Θέματα