Δια... μπαστουνιού Giroux οι Φλάιερς

Αν και παρατάχθηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς, οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς επιβλήθηκαν των Φλόριντα Πάνθερς στα πέναλτι έπειτα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Ο Claude Giroux πέτυχε το μοναδικό γκολ της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στους Φλάιερς, οι οποίοι παρατάχθηκαν με... οκτώ rookies στο Σανράιζ της Φλόριντα. Ο 24χρονος Καναδός κέρδισε τον Scott Clemmensen και

ο σύλλογος της Φιλαδέλφειας πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στα πέναλτι.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης είχαν σκοράρει οι Brayden Schenn και Jakub Voracek, ενώ οι «πάνθηρες» είχαν σκόρερ τους Mikael Samuelsson και Tomas Fleischmann. Πάντως, παρά τις απουσίες τους, οι Φλάιερς είχαν περισσότερα σουτ προς την αντίπαλη εστία, οπότε ο Sergei Boborvsky (23 απ.) είχε λιγότερη... δουλειά από τον Clemmensen (35 απ.).

Πλέον, οι φιλοξενούμενοι έχουν 63 βαθμούς και οι Πάνθερς 55. Οι μεν έκλεισαν την περίοδο πριν το All-Star Game στην τέταρτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL, ενώ οι «πάνθηρες» κατατάχθηκαν στην έβδομη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα