Ντεμπούτο με γκολ ο Αγγελίδης στην Τάμπα!

Ο 26χρονος αριστερός επιθετικός Mike Angelidis (Μάικ Αγγελίδης) ντεμπούταρε με γκολ στο NHL στο 4-2 των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ σε βάρος των Κολόμπους Μπλου Τζάκετς.Ο 26χρονος αριστερός επιθετικός Mike Angelidis (Μάικ Αγγελίδης) ντεμπούταρε με γκολ

στο NHL στο 4-2 των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ σε βάρος των Κολόμπους Μπλου Τζάκετς.

Μάλιστα ο ελληνικής καταγωγής παίκτης χόκεϊ επί πάγου άνοιξε το σκορ για τους «κεραυνούς» στο πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Αγγελίδης, ο οποίος έχει γεννηθεί στον Καναδά, βρέθηκε φέτος στο NHL σαν free agent, αφού δεν μπόρεσε να εισέλθει στην λίγκα μέσω ντραφτ, αλλά ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του.

Ακόμα, οι Vincent Lecavalier και Martin St. Louis είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ για τους γηπεδούχους, με τον πρώτο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ σε power play στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Ο αρχηγός των Λάιτνγινγκ έχει πλέον τρία γκολ και επτά ασίστ στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Το άλλο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε από τον Nate Thompson, ενώ οι Brett Lebda και Ryan Johansen βρήκαν δίχτυα για τους ουραγούς του πρωταθλήματος. Έτσι οι Μπλου Τζάκετς έμειναν στους 32 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Τάμπα συμπλήρωσε 46 και βρέθηκε 9 μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής στην ολιγοήμερη διακοπή του All-Star Game.

Keywords
Τυχαία Θέματα