Δεν υπήρξε ποτέ πρόσκληση στον Ζιοβάνι για τη φιέστα!

19:52 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στην αποκάλυψη πως ουδέποτε προσκλήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην φετινή φιέστα των Πειραιωτών, προχώρησε ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, μέσω του προφίλ του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο «Μάγος» των φίλων του Ολυμπιακού, για τον οποίο είχε διαρρεύσει ότι δεν προλαβαίνει να δώσει το «παρών» στην φιέστα των «ερυθρόλευκων» στις 09/05 στο «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων

του στη Βραζιλία, υποστήριξε στο προφίλ του στο Facebook πως δεν υπήρξε καμία πρόσκληση από την διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου προκειμένου να παραβρεθεί στην φετινή «γιορτή» για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά τα μήνυμα του Ζιοβάνι αναφέρει:

«Επίσημη δήλωση προς τους φίλους του Ολυμπιακού. Δεν μου έγινε ποτέ πρόσκληση να πάω στην Ελλάδα. Δεν είναι αλήθεια ότι προσκλήθηκα. Θα ήταν πραγματική ευχαρίστηση για μένα, αλλά δεν έλαβα καμία πρόσκληση»

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξάλλου, επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρξε ποτέ στον προγραμματισμό τους να προσκληθεί ο Ζιοβάνι στην φιέστα της 9ης Μαΐου επιβεβαιώνοντας όλα όσα υποστήριξε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος. Παράλληλα, όμως, από την Πλατεία Αλεξάνδρας τονίστηκε χαρακτηριστικά ότι ο «Μάγος» θα κληθεί επισήμως στο εγγύς μέλλον, ώστε να τιμηθεί από τον σύλλογο του Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα