ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Τσαρτσαρής: "Να ξεχάσουμε τους προηγούμενους τίτλους"

"Nα πάμε σαν να είμαστε πρωτάρηδες στην διοργάνωση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσαρτσαρής, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει από την μνήμη του τα τρόπαια που έχει κατακτήσει.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα βίντεο για τους "πράσινους", στο οποίο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς

αλλά και οι Κώστας Τσαρτσαρής και Στίβεν Σμιθ μιλούν για το Final – Four.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε για την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Έχουν ποιότητα και ξέρουν πώς να παίξουν. Όλοι μπορούν να σκοράρουν από αυτή την ομάδα. Έχουν πολύ καλούς σουτέρ. Και ξέρουν πώς να εκμεταλλεύονται το ανοιχτό γήπεδο που θα τους δοθεί".

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσαρτσαρής υποστήριξε: "Πρέπει να σβήσουμε από τη μνήμη μας, ό, τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Τους τίτλους που έχουμε κατακτήσει. Αν πάμε εκεί ως μια ομάδα με έξι τρόπαια, δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Πρέπει να πάμε με μεγάλο κίνητρο, σαν να είμαστε πρωτάρηδες και να δείξουμε ότι θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο.

Έχουν ισορροπία στο παιχνίδι μέσα και έξω από τη ρακέτα. Έχουν πολύ καλούς γκαρντ, όπως ο Τεόντοσιτς, ο Γκόρντον που μπορούν να σκοράρουν από μακρινή απόσταση, αλλά και οι ψηλοί τους δεν πάνε πίσω μέσα στο καλάθι. Πιστεύω πως πρέπει να παίξουμε ισορροπημένη άμυνα".

Τέλος, ο Στίβεν Σμιθ δήλωσε: "Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Ξέρω τι έχει κάνει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μεγάλη εμπειρία για μένα και να τη μοιράζομαι με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν πάρει τόσα πρωταθλήματα είναι εξαιρετικό συναίσθημα.

Η ΤΣΣΚΑ είναι εξαιρετική ομάδα από την κορυφή ως τα νύχια. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, γιατί αυτή κερδίζει τα ματς και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος, αλλά να προετοιμαστούμε με καθαρό μυαλό".

Keywords
Τυχαία Θέματα