Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Καλουτσάκη

22:02 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Επιστολή παραίτησης έστειλε στη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Γιώργος Καλουτσάκης, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Με ομόφωνη απόφαση όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής δεν έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του κ. Καλουτσάκη, ο οποίος έστειλε επιστολή όπου αιτιολογεί την απόφαση που πήρε.

Αναλυτικά η απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ

με ομόφωνη απόφαση δεν κάνουν δεκτή την παραίτηση του μέλους κ. Γιώργου Καλουτσάκη που κατατέθηκε με την παρακάτω επιστολή. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής που προέκυψε μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη ΠΑΕ ΟΦΗ κανείς δεν περισσεύει.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αφού έμεινε ακέφαλη μετά τη Γ.Σ. που έγινε στις 30-12-2011, μέσα από τη νόμιμη διαδικασία του Πρωτοδικείου έχει διοικούσα επιτροπή που καλείται να δώσει λύσεις σε πολυποίκιλα μεγάλα προβλήματα. Χρειάζεται μια άλλη επιχειρηματική λειτουργία, οργάνωση, συμμάζεμα και στοχευμένη προσπάθεια κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου.

Σ αυτή τη προσπάθεια κανείς που αγαπά αυτή την ομάδα δεν πρέπει να κάνει πίσω και η συμμετοχή του κ. Καλουτσάκης είναι αναγκαία γιατί έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει.
Δεν ξεκινήσαμε για να κάνουμε θαύματα, αυτά στις σημερινές συνθήκες είναι πολύ δύσκολα. Η συμμετοχή μας είναι απόλυτα ανιδιοτελής και μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια θα δουλέψουμε για να δρομολογήσουμε λύσεις στο βαθμό που θα βρούμε ανταπόκριση.

Ο ΟΦΗ είναι υπόθεση όλων».

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Καλουτσάκη:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ΔΣ της
ΠΑΕ. Επί δύο χρόνια περάσαμε πολλά και μείναμε ενωμένοι.

Η χθεσινή παρέμβαση του Νίκου Μαχλά στην εκπομπή του Μαν. Χρονάκη στον ραδιοσταθμό Athletic Radio ιδιοκτησίας Ματθαίου Πουλινάκη ήταν για εμένα το τελευταίο δράμα το οποίο σκοπεύω να ζήσω στα κοινά της αγαπημένης μου ομάδας.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ τη θέση του μέλους της διοικούσας και παρακαλώ όπως με αντικαταστήσετε με έναν από τους εξαιρετικούς αναπληρωματικούς συναδέλφους.

Ακούγοντας εχθές το Νίκο Μαχλά καθώς και τους δημοσιογράφους του σταθμού στη διάρκεια όλης της ημέρας ένιωσα αηδία και αποτροπιασμό.

Υπάρχει μια συντεταγμένη προσπάθεια απαξίωσης των μελών της νέας διοίκησης με λασπολογία, υπονοούμενα, ανώνυμες πληροφορίες και διαστρέβλωση της αλήθειας.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι περήφανα χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους δημοσιογράφο, δεν είχαν ούτε την ελάχιστη ευθιξία να καλέσουν τους ανθρώπους τους οποίους κατηγορούν και να τους ζητήσουν έστω να εκθέσουν την άποψη τους.

Οι ίδιοι που τον τελευταίο μήνα έβαλαν ακατάπαυστα κατά του Μαχλά για να τον σπρώξουν στην παραίτηση τώρα παίζουν τον ρόλο του θιασώτη και χειροκρότητη του.

Όλο αυτό τον καιρό γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν βγήκα ποτέ δημόσια να μιλήσω για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί έτσι ορίζει η εταιρική εχεμύθεια.

Δεν βγήκα δημόσια να μιλήσω για συναδέλφους άσχετα από το αν πίστευα ότι γίνονται λ

Keywords
Τυχαία Θέματα