Δέκατη πλέον η Ατλέτικο

Νέα ήττα πρόσθεσε στο φετινό της παλμαρέ η Ατλέτικο Μαδρίτης και έπειτα από το εκτός έδρας 4-2 από την Εσπανιόλ οι «ροχιμπλάνκος» υποχώρησαν στην δέκατη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο μέσος της Εσπανιόλ, Βερντού, σημείωσε δύο γρήγορα γκολ και βοήθησε τους «βασιλικούς» να θέσουν πρόωρα τις βάσεις μίας σημαντικής νίκης. Στο πέμπτο και στο όγδοο λεπτό, ο Βερντού βρήκε δίχτυα, ενώ ακολούθησε το 3-0 από τον Ρομαρίκ στο 19ο

λεπτό.

Στο 32ο λεπτό, ο μόνιμος σκόρερ της Ατλέτικο, Ρανταμέλ Φαλκάο, μείωσε το σκορ σε 3-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να επανέλθουν στην διεκδίκηση της νίκης. Άλλωστε, στο 54ο λεπτό, ο Ρούι Φόντε πέτυχε το 4-1.

Στα τελευταία λεπτά, ο διεθνής Τούρκος Τουράν Αρντά μείωσε σε 4-2. Ωστόσο, ο πρώην άσος της Γαλατασαράι και η Ατλέτικο έμειναν στους 19 βαθμούς. Από την άλλη, οι Καταλανοί συμπλήρωσαν είκοσι.

Εσπανιόλ: Αλβάρεζ, Μορένο, Ροντρίγκεζ, Ντίντακ, Γκαλάν, Φορλίν (46' Μπενά), Βερντού, Ρομαρίκ, Ρούι Φόντε (64' Κρίστιαν Γκόμεζ), Σέρχιο Γκαρσία (75' Αλφόνσο), Θιεβί.
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Γκοντίν, Μιράντα, Περέα, Γκάμπι, Σουάρεζ (64' Ασουνσάο), Τουράν Αρντά (84' Κόκε), Εδουάρδο Σάλβιο (46' Αντριάν), Φαλκάο, Ντιέγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα