Άρης Ακροποτάμου-Προσοτσάνη 4-3

Σημαντική νίκη για τον Άρη, απέναντι στην Προσοτσάνη, σε ένα παιχνίδι που είχε επτά γκολ και χορταστικό θέαμα για όσους το παρακολούθησαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και στο 26’ άνοιξαν το σκορ με τον Μεμούρη, όμως στο 37’ ο Κερασίδης έκανε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σακόπουλος στο 48’ με σουτ διαμόρφωσε το 2-1, ενώ στο 52’ ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 3-1 πριν έρθει και το τέταρτο γκολ στο 55’ με τον Σακόπουλο.

Η

Προσοτσάνη σε αυτό το σημείο… ξύπνησε και κατάφερε να σκοράρει στο 78’ και το 87’ με τους Σακόπουλο και Ντούμπλατζη να πετύχουν αντίστοιχα τα γκολ και μειώνουν σε 4-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο έφερε τον Άρη Ακροποτάμου στους 9 βαθμούς και την όγδοη θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενος στους 3 βαθμούς.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Χατζηνικολής, Μαρούδας (89’ Μαλακογιάννης), Καμπερίδης, Μαυρομάτης, Αραδούλης, Τσορμπατζής, Μεμούρης, Παπαδάτος, Σαλαπάτας (84’ Σαουλίδης), Παπαδόπουλος, Σκούφης (22’ λτ. Σακόπουλος)

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Πιτσακτσής, Σίντος, Δημητριάδης, Καλαϊτζής, Κανάτας, Φερφέρης (76’ Παλτζίδης), Στεργιάκος, Μοσχοφίδης, Ουζούνογλου, Κερασίδης (63’ Δούμπλατζης), Χατζησαββίδης (70’ Κούτρας).

Keywords
Τυχαία Θέματα