Ασή Γωνιά – Ηρόδοτος 1-4

Στην πρώτη εντός έδρας ήττα του πρωταθλήματος υποχρέωσε την Ασή Γωνιά ο Ηρόδοτος, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 11΄ όταν ο Κότης με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Κώττη, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ηρόδοτο ο Χαντζής με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ολοκληρώνοντας ιδανικά την αντεπίθεση των ποδοσφαιριστών του Νίκου Ανδριανάκη.

Οι τελευταίοι μάλιστα ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο από εκεί που σταμάτησαν το πρώτο, με τον Μωραΐτη

να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, πριν o Ζαφείρης σημειώσει το γκολ της τιμής για την Ασή Γωνιά στο 55΄. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιαννακάκης «γράφοντας» το τελικό 4-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του Ηροδότου, ενώ παράλληλα η Ασή Γωνιά έμεινε μακριά από αυτήν για τέταρτο σερί παιχνίδι.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ: Δημητριάδης, Κριάρης, Μανωλακάκης (46’ Καραδάκης), Χ. Δελήμπασης, Κλαψινός, Δοντσίδης, Χαράτσης (56’ Τσικαλάς), Σηφακάκης (70΄ Γύπαρης), Δημήτρη, Ιβάνοφ, Μπαξεβάνης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης, Μπαλάφας, Κ. Μαγάκης, Μαυρίδης, Χαρίτος, Κώττης, Δροσάκης, Φράγκος (61΄Κοζυράκης), Μωραΐτης (80’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Παπαδάκης, Κοκκινάκης (77΄Γιαννακάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα