Δεκαέξι... ρούκι στην Εθνική του Σάντος

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά συνολικά 16 ποδοσφαιριστές έχουν κάνει το ντεμπούτο τους με την Εθνική ομάδα των ανδρών κατά τη διάρκεια της 15μηνης θητείας του Φερνάντο Σάντος.

Μόλις από το ντεμπούτο του είχε δείξει ο Πορτογάλος τεχνικός τις διαθέσεις του. Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Ελλάδας, στις 11 Αυγούστου 2010, στο φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι, ο Σάντος είχε χρησιμοποιήσει τους Γιάννη Μανιάτη, Στέργο Μαρίνο και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Στις 7 Σεπτεμβρίου

2010 στο παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ είχε κάνει ντεμπούτο ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ στις 8 Οκτωβρίου 2010 στο ματς με τη Λετονία στο Καραϊσκάκη είχε αγωνιστεί ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Στις 17 Νοεμβρίου 2010, στο εκτός έδρας ματς με την Αυστρία είχαν κάνει την πρώτη τους εμφάνιση οι Παναγιώτης Κονέ και Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ στις 4 Ιουνίου 2011 στο παιχνίδι με τη Μάλτα είχαν παίξει οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στο φιλικό με το Εκουαδόρ στη Νέα Υόρκη είχε ντεμπουτάρει ο Στέφανος Αθανασιάδης, ενώ στο φιλικό με τη Βοσνία οι Θανάσης Πέτσος και Γιάννης Ζαραδούκας.

Πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση οι Χοσέ Χολέμπας στο φιλικό με τη Ρωσία και οι Στέφανος Καπίνο, Κώστας Γιαννούλης και Στέλιος Μαλεζάς στο φιλικό με τη Ρουμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα