Δαμαλής: «Εκπροσώπησαν επάξια τον Πιερικό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των τμημάτων υποδομής του Πιερικού στο τουρνουά «Κένταυρος», που διεξήχθη στην Πορταριά, εμφανίστηκε ο Γιάννης Δαμαλής.

Ο υπεύθυνος προπονητής, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κατερινιώτικου συλλόγου, απέδωσε τα εύσημά του στους παίκτες του, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν δύο μετάλλια. Συγκεκριμένα, οι γεννημένοι το 1999 αναδείχθηκαν πρωταθλητές και οι του 2000 πήραν την 3η θέση, ενώ πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά ανακηρύχθηκε ο Πρόδρομος Ζησόπουλος. Οι πρωταθλητές κέρδισαν στον τελικό τον Ίκαρο Καλλιθέας στην

παράταση με 36-35 και οι γεννημένοι το 2000 ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με δύο νίκες (με 20-17 τη Νίκη Βόλου και με 39-13 την Ανάληψη Βόλου) και δύο ήττες (από Ίκαρο Καλλιθέας με 52-17 και από τον ΠΑΟΚ με 41-29).

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δύο τμήματα της ακαδημίας μας εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο σε ένα τόσο μεγάλης δυναμικότητας τουρνουά. Στον τελικό αντιμετωπίσαμε μία από τις πιο δυνατές και οργανωμένες ακαδημίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο, γιατί αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς», ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Δαμαλής, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην Κατερίνη αναφορικά με την απουσία αγώνων:

«Ήταν μεγάλης σημασίας και μόνο η συμμετοχή της ακαδημίας μας σε ένα τέτοιο τουρνουά, καθώς το αναπτυξιακό πρόγραμμα ειδικά για αυτές τις ηλικίες στην περιοχή μας δεν προβλέπει ούτε καν έναν αγώνα, τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και σε άλλες περιοχές τα παιδιά αυτά αγωνίζονται σε πρωτάθλημα και τα δικά μας είναι αναγκασμένα να κάνουν μόνο προπόνηση και όταν μπορούμε φιλικά παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τους διοργανωτές για άλλη μία φορά, Νικόλαο Μπουντούρη, Νικόλαο Κατσάλη και Ευριπίδη Καραδανά, για την άψογη φιλοξενία τους. Σε ό,τι τους χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας!».

Keywords
Τυχαία Θέματα