Τελευταία αποστολή για τους «Μαυρόλυκους» του Απόλλωνα

Την τελευταία εκδρομή της φετινής αγωνιστικής περιόδου διοργανώνει ο διαδικτυακός σύνδεσμος φίλων του Απόλλωνα Πατρών «Black Wolves».

Οι «μελανόλευκοι» αγωνίζονται το Σάββατο (28/04) κόντρα στον Πανερυθραϊκό, στο «Στέλιος Καλαϊτζής», και οι πιστοί φίλαθλοί τους δεν σκοπεύουν να τους αφήσουν μόνους τους. Με νίκη οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία και σε αυτή την προσπάθειά τους θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Πρόκειται, μάλιστα, για την τελευταία φετινή εκστρατεία

των Πατρινών, καθώς δεν θα ταξιδέψουν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, που είναι στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση: «Τρεις «στροφές» ακόμα και το όνειρο είναι πιο κοντά από ποτέ! Σε ένα ματς που θα μας φέρει και με τα δύο πόδια στην Α1 ο κόσμος του Απόλλωνα θα πρέπει να είναι εκεί δίπλα στα δικά του παιδιά, γιατί ποτέ δεν ήταν μόνα τους! Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 οι «Μαυρόλυκοι», σε συνεργασία με τη διοίκηση του Απόλλωνα, διοργανώνουν την τελευταία εκδρομή για τη φετινή χρονιά στην Αθήνα, εν όψει του επικείμενου ματς, με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής!

Για πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6972107323 από τη Δευτέρα 23/04 έως την Παρασκευή 27/04. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (μεταφορά και εισιτήριο γηπέδου). Η αναχώρηση θα γίνει από το κλειστό της Περιβόλας στις 12.30».

Keywords
Τυχαία Θέματα