Εγκώμια Αλεξούδη για τους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους Ορέστη Καρνέζη και Στέφανο Καπίνο ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού Βασίλης Αλεξούδης. «Προσφέρει ασφάλεια στους συμπαίκτες του», είπε για τον πρώτο, ενώ για τον δεύτερο ανέφερε: «Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».

Στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ βρέθηκε σήμερα (24/04) το πρωί ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού,

Βασίλης Αλεξούδης, προκειμένου να μιλήσει στους σπουδαστές για την σπουδαιότητα της θέσης του πορτιέρο, όπως και διάφορα άλλα θέματα.

Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση πήγε και στους γκολκίπερ του «τριφυλλιού», με τον Αλεξούδη να… βγάζει το καπέλο τόσο στον Ορέστη Καρνέζη όσο και στον Στέφανο Καπίνο!

«Ο Ορέστης Καρνέζης είναι ένας τερματοφύλακας, ο οποίος πίστευα ότι μετά το λάθος που έκανε πέρυσι με την ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να ξαναπαίξει σε τέτοιο επίπεδο. Με διέψευσε, όμως, με την φετινή του απόδοση, που τον έχει καθιερώσει στην ομάδα και προσφέρει ασφάλεια στους συμπαίκτες του», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο Στέφανος Καπίνο είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, που δεν έχει ταβάνι στην εξέλιξή του. Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, αρκεί να παραμείνει συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθεί από εξωγηπεδικούς παράγοντες».

Keywords
Τυχαία Θέματα