Χριστοφιδέλης: «Σεβόμαστε την κατάσταση του ΠΑΟ»

«Ήμασταν χαλαροί λόγω κόπωσης, όχι γιατί σκεφτόμασταν ότι παίζουμε με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος», δήλωσε για το ματς με τον ΠΑΟ ο Χριστοφιδέλης.

Παρά την εύκολη νίκη του Ηρακλή στη Μίκρα και ως πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Χριστοφιδέλης φρόντισε να υπογραμμίσει ότι η ομάδα του δεν υποτίμησε

τον αντίπαλο: «Σεβόμαστε και κατανοούμε την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Εύχομαι τα παιδιά να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους, την παραμονή. Σε εμάς έπαιξε ρόλο η κόπωση, δεν μπήκαμε χαλαρά γιατί είχαμε στο μυαλό μας ότι παίζαμε με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, παίζαμε με τον Παναθηναϊκό. Στο β΄ σετ μας παρέσυρε η εικόνα του αγώνα και «πέσαμε».

«Ήρθα στον Ηρακλή, γιατί έχω φιλοδοξίες»
Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας του και το μέλλον της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο διεθνής ακραίος είπε: «Ατυχήσαμε να μην προκριθούμε στην Ευρώπη, θα μπορούσαμε να μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, τηρουμένων των αναλογιών. Η Νόλικο ήταν ομάδα, έπαιξε καλύτερα. Από εδώ και πέρα δεν υποσχόμαστε τίποτα, μόνο πολλή δουλειά.

Αν και απογοητευτήκαμε από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, θέλουμε να στείλουμε τον Ηρακλή στην κορυφή. Ο,τι αξίζουμε θα πάρουμε στο τέλος. Ήρθα στον Ηρακλή γιατί έχω ακόμα φιλοδοξίες ως αθλητής, όσο περίεργο κι αν φαίνεται σε κάποιους. Είμαι αχόρταγος σε σχέση με τους τίτλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα