Αίας Σαλαμίνας-Ιωνικός 1-2

Σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ιωνικός στο Πέραμα, καθώς επικράτησε 2-1 του Αίαντα Σαλαμίνας, και τέθηκε ξανά σε τροχιά τίτλου.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και φοβερό φινάλε με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Οι Νικαιώτες, που είχαν τη συμπαράσταση 400 φίλων τους, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο 37’, όταν ο Μιχαήλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μώτο από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίας ανέβασε την απόδοσή του, όμως στο 63’ ο Ίγκλι με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα

ου Χαφούς, έκανε το 0-1. Σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ. Στο επόμενο λεπτό ο Τσακίρης έχασε την ευκαιρία για να κάνει το 0-2 στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 86’ ο Μαριόλης του Αίαντα με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Ωστόσο, ο Ιωνικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, και στο 89’ ο Χαφούς έκανε τη σέντρα και ο Ίγκλι μέσα στην μικρή περιοχή, με πλασέ έκανε το 1-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μώττος, Σιέρρας, Μαντζιούρας. Μπιταξής, Μαριόλης, Βελιανίτης, Μερμύγκης, Μύριλας, Ανδριανόπουλος (60’ Γιαννακόπουλος (77’ Φατόλιας), Χατζηγιαννάκος, Στούπης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ρόππας, Τσιπλάκης, Γκιόκα (58’ Μαντούβαλος), Γαντζούδης, Τριανταφύλλου, Στεφανής, Τσακίρης (85’ Κουμουλίδης), Επιτροπάκης, Ιγκλι, Χαφούς, Μιχαήλ (91’ Αχλαδιώτης)

Keywords
Τυχαία Θέματα