Ήττα στο φινάλε για ΑΕΚ

17:51 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

Δεκα λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό η ομάδα ποδοσφαίρου Νέων της ΑΕΚ κρατούσε το «τρίποντο» στα χέρια της. Όμως κάποιες λανθασμένες ενέργειες και κάποιες αδράνειες στην άμυνα της στοίχησαν και γνώρισε την ήττα με 3-2 στου Ρέντη για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις

στο 10ο λεπτό με τον Τσίτα έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ολυμπιακός όμως στα επόμενα 8 λεπτά ισοφάρισε με ένα πέναλτι του Λυκόγιαννη.Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.

Έπειτα στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα με τις δύο ομάδες να κινούνται ρε χαλαρούς ρυθμούς και την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται την νωθρότητα των γηπεδούχων και να σκοράρει στο 80ο λεπτό κάνοντας το 2-1 και να φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη. Έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Ιωαννίδη έκανε το 2-2 και το 3-2 έγινε με την σέντρα, έπειτα από λάθος της ΑΕΚ. Έτσι η ομάδα του Ντάνιελ Μπατίστα έφυγε με την ήττα από ένα παιχνίδι που ήταν δικό της και παράμεινε στους 17 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα