Χορηγήθηκε άδεια αγοράς μετοχών στον Πρίγκηπα Φειζάλ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έλεγξε τα στοιχεία του Πρίγκηπα Φειζάλ, που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού και αποφάσισε να… ανάψει το πράσινο φως!

Την δυνατότητα να προβεί στην αγορά των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει πλέον, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Φειζάλ Αλ Σαούντ, καθώς στη σημερινή (29/05) συνεδρίαση της, η ΕΕΑ έκρινε πλήρη τον φάκελο

που κατέθεσε ο Άραβας πρίγκηπας!

Για την ακρίβεια, ο Φειζάλ προσκόμισε το μητρώο του, απέδειξε ότι δεν έχει καμία οφειλή στο ελληνικό δημόσιο ενώ παράλληλα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ελέγχθηκαν οι λογαριασμοί του στις τράπεζες.

Κατόπιν τούτου, η εισηγήτρια Μελίνα Γιαννακοπούλου τόνισε στα μέλη της ΕΕΑ ότι όλα τα στοιχεία είναι νόμιμα και επαρκή, ενώ εισηγήθηκε να… ανάψει το πράσινο φως για να χορηγηθεί στον Άραβα πρίγκηπα άδεια αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με την εισήγησή της να γίνεται ομόφωνα δεκτή και την εξέλιξη αυτή να μεταφέρεται στον Φειζάλ από την δικηγόρο του, Κασσιανή Μιχοπούλου…

Keywords
Τυχαία Θέματα