Αποθεωτική υποδοχή για τον Κυπελλούχο Ευρώπης Διομήδη!

Μια μικρή... γιορτή στήθηκε σήμερα (29/05) το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Διομήδη Άργους, καθώς περίπου 150 οπαδοί του περίμεναν την αποστολή που επέστρεψε από την Ελβετία με το βαρύτιμο τρόπαιο του Challenge Cup στις αποσκευές της και το... γιόρτασαν όλοι μαζί! «Το φέραμε, το φέραμε το Ευρωπαϊκό!», τραγουδούσαν κόσμος και παίκτες, στις οικογένειές τους αφιέρωσαν την κούπα οι περισσότεροι...

Περίπου 100 οπαδοί του Διομήδη Άργους βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αυτή την στιγμή, προκειμένου να υποδεχτούν

τον Κυπελλούχο Ευρώπης. Οι περισσότεροι εξ αυτών φορούν φανέλες τις αγαπημένης τους ομάδας, ενώ τα συνθήματα... δίνουν και παίρνουν!

Έντονο είναι το αστυνομικό στοιχείο, πάντως, για καλό και για κακό...

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ζαραβίνας βρίσκεται ήδη στον κρατρικό αερολιμένα για να υποδεχτεί και αυτός τους συμπαίκτες του, αφού ήρθε στην Ελλάδα χθες (28/05) το βράδυ. Μάλιστα σχημάτισε και κάποια «πηγαδάκια» και με ανθρώπους του χάντμπολ.

Η πτήση θα έρθει με 20λεπτη καθυστέρηση, αντί για τις 4:30μ.μ. που ήταν προγραμματισμένη κανονικά, από την Ζυρίχη.

Ο Ζαραβίνας... ενσωματώθηκε στον κόσμο και άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα.

Το αεροπλάνο που μεταφέρει τους Κυπελλούχους Ευρώπης βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο και άπαντες περιμένουν την αποστολή να βγει για να αποθεωθεί!

Τεχνική ηγεσία και παίκτες θα βγουν από την πλαινή πόρτα τοπυ κτιριου και ήδη οι οπαδοί του Διομήδη έχουν μεταφερθεί εκεί... Μάλιστα, οι Αργίτες έχουν κρεμάσει και κάποια πανό σε παραπλήσια κάγκελα, ενώ φωνάζουν συνέχεια συνθήματα!

Ο αριθμός των οπαδών έχει μεγαλώσει, με κάποιους... αργοπορημένους να φτάνουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την τελευταία στιγμή, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στους 150.

Keywords
Τυχαία Θέματα