Χίτινγκ: «Θα συνεχίσω μετά την Τουρκία»

Ο Γκους Χίτινγκ προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Τουρκίας, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του παρά τα 65 του χρόνια ζωής.

Ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός οδήγησε την γειτονική μας χώρα στο «πατατράκ» του 3-0 από την Κροατία πριν λίγες μέρες. Αυτό το αποτέλεσμα ισοδυναμεί, όπως παραδέχθηκε, με απόλυση, αλλά όχι με διακοπή καριέρας:

«Θα μιλήσω με τους ανθρώπους της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετά τον επαναληπτικό, ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση

για όλους. Είμαι 65 χρονών και δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Δεν είμαι νέος, αλλά δεν έχω σκοπό να σταματήσω την προπονητική, αφού υπάρχουν ακόμα νέοι παίκτες που διψάνε για μάθηση».

Ωστόσο, ο Χίτινγκ θεωρεί ότι η ομάδα του έχει ακόμα κάποιες ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:

«Είναι κρίμα για τους νεαρούς Τούρκους ποδοσφαιριστές. Άξιζαν μία παρουσία στο EURO 2012. Πάντως, εμείς θα προσπαθήσουμε για την απίθανη ανατροπή».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα