Μπίλεκ: «Να μην χαθεί η ευκαιρία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τσεχίας, Μίκαλ Μπίλεκ, αναγνωρίζει τον κίνδυνο που προκαλεί το Μαυροβούνιο, αλλά ξεκαθάρισε ότι η δική του ομάδα έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στο EURO 2012.

Οι Τσέχοι ταξίδεψαν στο Μαυροβούνιο με ένα πολύτιμο 2-0 στις βαλίτσες τους. Αυτό ακριβώς τόνισε ο προαναφερόμενος κόουτς μιλώντας στο UEFA.com:

«Αν σκοράρουμε μία φορά, τότε το Μαυροβούνιο θα θέλει τέσσερα γκολ,

κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Αναμένουμε δύσκολο ματς, μπροστά σε παθιασμένο κοινό. Γνωρίζουμε ότι έχει περάσει απλά το πρώτο ημίχρονο, αλλά έχουμε το προβάδισμα και δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο πρώτο παιχνίδι:

«Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε την κατοχή. Αυτοί είχαν ελάχιστες ευκαιρίες, τις οποίες αντιμετώπισε ο Τσεχ».

Από την άλλη, ο Στέβαν Γιόβετιτς της Φιορεντίνα θυμήθηκε το ματς εναντίον της Αγγλίας στον όμιλο, για να δικαιολογήσει την αισιόδοξη στάση του:

«Αν μπορούμε να σκοράρουμε δύο φορές με την Αγγλία, τότε σίγουρα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με τους Τσέχους. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς, οπότε σίγουρα θα βελτιωθούμε στο δεύτερο. Έχουμε ακόμα ελπίδες».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα