Χίντινγκ: «Θα περάσουν δύσκολη νύχτα οι Κροάτες»

Πεπεισμένοι ότι η ομάδα τους θα πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro είναι τόσο ο Γκους Χίντινγκ, όσο και ο Σλάβεν Μπίλιτς, προπονητές της Τουρκίας και της Κροατίας αντίστοιχα.

Οι Τούρκοι φιλοξενούν την Παρασκευή τους Κροάτες στο πρώτο ματς των δύο ομάδων με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012. Αμφότεροι οι προπονητές δηλώνουν αισιόδοξοι για την έκβαση των αναμετρήσεων, με τον Χίντινγκ να τονίζει ότι οι Κροάτες θα περάσουν δύσκολη νύχτα στην

Τουρκία.

«Είμαστε έτοιμοι να τους δυσκολέψουμε τη ζωή. Ξέρουμε ότι η νύχτα θα είναι δύσκολη για τους Κροάτες μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να την κάνουμε ακόμη δυσκολότερη με την εμφάνισή μας. Περιμένω πάντως ισορροπημένες αναμετρήσεις. Η Κροατία είναι πολύ ικανή ομάδα με ταλαντούχους παίκτες και δεν είναι εύκολο να την περιορίσεις». ισχυρίστηκε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο Μπίλιτς από την πλευρά του δήλωσε ότι το πρώτο ματς είναι καθοριστικό. «Πάμε στην Τουρκία με καλή ψυχολογία και έχοντας στο μυαλό μας ότι δεν θα δώσουμε δεύτερο αγώνα. Δεν λαμβάνουμε δηλαδή υπ όψιν μας τον επαναληπτικό, αλλά θέλουμε να παίξουμε σαν το αυριανό ματς να είναι αυτό που θα καθορίσει την τύχη μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα