Χίντινγκ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Αν και εξέφρασε παράπονα προς τους ποδοσφαιριστές του, ο Γκους Χίτινγκ ανέλαβε εξ' ολοκλήρου την ευθύνη της ήττας με 3-0 από την Κροατία στα μπαράζ του EURO 2012.

O Ολλανδός τεχνικός, πάντως, θεωρεί ότι οι Τούρκοι παίκτες δεν ακολούθησαν τις εντολές του. Αυτό δεν εμπόδισε τον έμπειρο κόουτς να πάρει πάνω του την ήττα, η οποία ουσιαστικά ισοδυναμεί με αποκλεισμό από την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:

«Εγώ είμαι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα. Οι παίκτες πρέπει να εκτελούν σωστά τις εντολές μου, αλλά

εγώ παίρνω πάνω μου όλη την ευθύνη. Πιστεύω ότι η δεύτερη θέση στον όμιλο, πίσω από την Γερμανία, ήταν επιτυχία, αλλά κληρωθήκαμε με μία ομάδα, η οποία έχει πολύ καλούς παίκτες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Μιλώντας σε τουρκικό Μέσο, ο Χίτινγκ ανέλυσε το παιχνίδι:

«Όταν βγαίνεις στο γήπεδο χωρίς οργάνωση από το πρώτο λεπτό, τότε ξέρεις ότι έχεις δύσκολο παιχνίδι μπροστά σου. Τους χαρίσαμε δύο αντεπιθέσεις, οι οποίες μας στοίχησαν».

Και στην συνέχεια σχεδόν απέκλεισε οποιαδήποτε πιθανότητα πρόκρισης της γειτονικής μας χώρας στην καλοκαιρινή διοργάνωση:

«Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίξουν για την τιμή τους, για τους εαυτούς τους και για την πατρίδα τους. Αυτά είναι τα δεδομένα. Είναι δύσκολη, έως ακατόρθωτη η πρόκριση».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα