Στους «4» Βελέζ και Βάσκο

Την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα εξασφάλισαν οι Βελέζ Σάρσφιλντ και Βάσκο Ντα Γκάμα, αν και είχαν αρνητικά αποτελέσματα στους πρώτους προημιτελικούς.

Συγκεκριμένα, η Βελέζ είχε αποσπάσει 1-1 στην έδρα της κολομβιανής Σάντα Φε, ενώ στον επαναληπτικό βρέθηκε στο 2-2 παρά τα δύο γρήγορα γκολ του Φράνκο. Ωστόσο, ο Μαρτίνεζ διαμόρφωσε το 3-2 στις καθυστερήσεις με πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στους Αργεντινούς.

Στα ημιτελικά, η Βελέζ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του «Ντεπορτίβα Κίτο-Λιμπερτάδ».

Ο συγκεκριμένος επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου στην Παραγουάη, ενώ το Κίτο έχει προβάδισμα με 1-0 από τον πρώτο αγώνα.

Δυσκολότερο έργο είχε η Βάσκο, αφού είχε ηττηθεί με 2-0 στο Περού από την Ουνιβερσιτάριο. Μάλιστα, οι Περουβιανοί προηγήθηκαν με 2-1 στον επαναληπτικό, αλλά οι Βραζιλιάνοι πέτυχαν τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τα δύο τα σημείωσε ο Ντεντέ, και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Εκεί, η Βάσκο θα βρεθεί αντιμέτωπη, είτε με την Άρσεναλ ντε Σαράντι, είτε με την Ουνιβερσιδάδ της Χιλής. Το πρώτο ματς είχε λήξει 2-1 υπέρ των Χιλιανών και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου στο εθνικό στάδιο του Σαντιάγκο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα