Χατζηπανηγύρης: «Να... ισοφαρίσουμε την ήττα από την Νήαρ»

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες της τελευταίας στιγμής θα παραταχθεί η Αγία Παρασκευή στην Κυριακάτικη (27/11) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα.

Οι Ταταρούνης και Σοφρωνάς στάθηκαν άτυχοι και τραυματίστηκαν. Έτσι, ο Νίκος Χατζηπανηγύρης δεν θα τους έχει στη διάθεσή του. Παρ' όλα αυτά η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας δεν λείπει...Όπως τόνισε άλλωστε και ο έμπειρος τεχνικός της ΚΑΠ «πάμε για τη νίκη, ώστε να ισοφαρίσουμε την ήττα από την Νήαρ Ηστ»...

Στα των απουσιών, ο Άρης Ταταρούνης

είχε ένα ατύχημα, από το οποίο μετακινήθηκαν οι σύνδεσμοι στον ώμο του, ενώ ο Ηλίας Σοφρωνάς υπέστη διάστρεμμα. Ο χρόνος επανόδου τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Κατά τ' άλλα, η προετοιμασία της Αγίας Παρασκευής ενόψει του αυριανού αγώνα τελειώνει σήμερα (26/11). Ο Νίκος Χατζηπανηγύρης, υπογράμμισε για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι (27/11, 17.00) με αντίπαλο τον Δούκα, στις εγκαταστάσεις του Δαϊς…

«Είναι απλά τα πράγματα...Πάμε στον Δούκα για να κερδίσουμε! Όλη την εβδομάδα κάναμε πολύ καλή δουλειά και η προετοιμασία μας κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Με τον Δούκα θέλουμε να «ισοφαρίσουμε» την «κακή» εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Νήαρ Ηστ. Μας έτυχαν βέβαια και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Ταταρούνη, Σοφρωνά αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα...Τα έχει αυτά ο αθλητισμός!».

Όσο για τον αυριανό αντίπαλο, που δεν είναι άλλος από τον εντυπωσιακό φέτος Δούκα, εξήγησε ότι: «Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα...Είναι νεανική και διαθέτει και τον ενθουσιασμό αλλά και το ταλέντο. Πιέζουν πάρα πολύ και πρέπει να βρούμε τρόπο για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό. Είναι έτσι κι αλλιώς πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο παίζουν και μέσα στο «σπίτι» τους, στην έδρα τους. Εκεί, όπου είναι...σχεδόν ανίκητοι μέχρι τώρα...Έχουν χάσει μόνο ένα παιχνίδι και αυτό στις λεπτομέρειες, με ένα πόντο από το Ηράκλειο. Σε όλα τα υπόλοιπα επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση. Ο Δούκας είναι το φαβορί στην μεταξύ μας αναμέτρηση...Ωστόσο, εμείς θα πάμε εκεί για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά...!».

Keywords
Τυχαία Θέματα