Χαμηλά ο πήχης των προσδοκιών από τον Ρόσι...

01:22 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Απογοητευμένος από τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του εμφανίστηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι, μετά το τριήμερο δοκιμών στην πίστα της Χερέθ, στην Ισπανία.

Μόνο με… χαμόγελο δεν αντιμετώπισε την αγωνιστική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας του ο Βαλεντίνο Ρόσι, μετά τις τελευταίες δοκιμές που έκανε στην Χερέθ.

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati δεν δίστασε να εκφράσει την απαισιοδοξία του ενόψει της έναρξης του νέου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Moto GP,

το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (07-08/04), στο Κατάρ, στην πίστα της Ντόχα.

Ο επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν γνωρίζω αν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποιο θαύμα στην Ντόχα…. Αυτή είναι η πραγματική μας κατάσταση. Δεν είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι, όπως στο πρώτο τεστ της Σεπάνγκ, ούτε τόσο απογοητευμένοι, όμως, όπως στο δεύτερο τεστ. Είπα στον Πρετσιόζι ποια είναι τα πράγματα που δεν λειτουργούν. Έπειτα από το τεστ στη Μαλαισία κάποιος είχε μερικές εξαιρετικές ιδέες, οι οποίες ωστόσο, αποδείχτηκαν άχρηστες... Αρχίσαμε το τεστ της Χερέθ με κάποιες ιδέες που είχαμε στη Σεπάνγκ, οι οποίες αποδείχτηκαν λάθος. Η βροχή τη δεύτερη ήμερα μας έκανε να χάσουμε αρκετό χρόνο, την τρίτη ημέρα λοιπόν έπρεπε να τα κάνουμε όλα, και όταν φτάσαμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο δεν είχαμε άλλο χρόνο ή ελαστικά. Τουλάχιστον κατάφερα να κάνω 15 συνεχόμενους γύρους. Αυτή είναι η θέση μας αυτήν τη στιγμή και αν όλα πάνε καλά θα την επαναλάβουμε στο Κατάρ. Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα έχει μόλις 8 ημέρες στην πίστα, ελπίζω λοιπόν να είμαστε σε θέση να βελτιωθούμε στη διάρκεια της σεζόν…»

Είναι φανερό ότι ο «Γιατρός» τοποθέτησε χαμηλά των πήχη των προσδοκιών ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν! Ίδωμεν…

Keywords
Τυχαία Θέματα