Ώρα… Λονδίνου για Εθνική!

Τη Δευτέρα (11/06) ξεκινάει την προετοιμασία της, ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8/7), η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών.

Η συγκεκριμένη μέρα περιλαμβάνει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις το πρωί, ενώ το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Απόντες θα είναι οι Νίκος Ζήσης, Αντώνης Φώτσης και Γιάννης Μπουρούσης αλλά και ο Ηλίας Ζούρος, καθώς έχουν υποχρεώσεις στους τελικούς του ιταλικού και του τουρκικού πρωταθλήματος με Σιένα, Αρμάνι Μιλάνο και Εφές Αναντολού αντίστοιχα.

Τον

ομοσπονδιακό τεχνικό θα κληθούν να αντικαταστήσουν προσωρινά οι συνεργάτες του στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης», Δημήτρης Πρίφτης και Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Παρόντες θα είναι οι εξής παίκτες: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια).

Πέρα από αυτούς βοηθητικό ρόλο θα έχουν στις προπονήσεις μέχρι και την επιστροφή της αποστολής από τα φιλικά στο Κάουνας (16/6 με Ρωσία και 17/6 με Λιθουανία) οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Βασίλης Καββαδάς (Πανιώνιος), που εν συνεχεία θα ενσωματωθούν στην Εθνική Β’.

Keywords
Τυχαία Θέματα