Μπαλοτέλι: «Σαν τον Μέσι και τον Ρονάλντο»

Δεν πρόλαβε να το πει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, και ο Μάριο Μπαλοτέλι επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του προπονητή του, τονίζοντας ότι όντως μπορεί να φτάσει το επίπεδο των Μέσι και Ρονάλντο.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει σε μεγάλη εκτίμηση το ταλέντο και τις ικανότητες του Μάριο Μπαλοτέλι και τόνισε νωρίτερα, ότι ο Ιταλός επιθετικός μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των κατά γενική ομολογία δύο καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάτι που συμμερίστηκε και ο ίδιος ο Μπαλοτέλι με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα. «Ο Ρονάλντο όπως και ο

Μέσι είναι οι πιο δυνατοί παίκτες του κόσμου, αλλά εγώ αν δουλέψω σκληρά μπορώ να γίνω σαν αυτούς», είπε αρχικά ο διεθνής επιθετικός.

Σχετικά με την εθνική ομάδα της Ιταλίας και το φιλικό της απέναντι στην Πολωνία είπε: «Η ομάδα της Ιταλίας αντιπροσωπεύει την χώρα μου και για εμένα είναι σπουδαίο που μπορώ να παίξω σε αυτή. Πρέπει όμως να σκοράρω περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια. Ο προπονητής περιμένει αρκετά από εμένα και με την απουσία των Κασάνο και Ρόσι πέφτουν πάνω μου περισσότερες ευθύνες», είπε ο νεαρός επιθετικός.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα