Ατρόμητος: Οι φευγάτοι, οι 50-50 και αυτοί που παραμένουν

Το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο της σεζόν για τον Ατρόμητο και πιθανότατα και το τελευταίο για μια σειρά από παίκτες των Περιστεριωτών.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο από τη στιγμή που δεν έχουμε μπει ακόμα σε μεταγραφική περίοδο, ωστόσο βάσει της λογικής, μια σειρά από παίκτες που υπηρέτησαν τον Ατρόμητο στην πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας του, ενδέχεται να μην φορούν τη φανέλα με το αστέρι τη νέα περίοδο. Για να είμαστε ακριβείς,

κάποιοι δεν θα βρίσκονται σίγουρα στα Δυτικά Προάστια σε λίγους μήνες, κάποιοι άλλοι είναι στο 50-50, ενώ υπάρχει και η τρίτη κατηγορία, με αυτούς που δεν μπορούν να θεωρηθούν «σίγουροι», αλλά το ενδεχόμενο παραμονής είναι μεγαλύτερο από αυτό της αποχώρησης.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Κώστας Μήτρογλου

Πρώτος και καλύτερος ο Κώστας Μήτρογλου. Ακόμα και αν γίνει η έκπληξη και ο δεύτερος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος δεν πιάσει τελικά... λιμάνι, το πιθανότερο είναι ότι θα ψαχτεί για να φύγει στο εξωτερικό. Με τη σεζόν που πραγματοποίησε, άλλωστε, έχει διαφημίσει το όνομά του εκτός συνόρων και είναι αρκετά πιθανό να έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις. Από την άλλη, δεν είναι και πολύ πιθανό να ψηθεί να παραμείνει στο Περιστέρι, άσχετα αν πέρασε μια όμορφη σεζόν, δέθηκε με την ομάδα και αγαπήθηκε από τους οπαδούς.

Κώστας Γιαννούλης

Κουβέντα με την Κολωνία μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα, ωστόσο ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στη Γερμανία και την ομάδα στην οποία ανήκει. Είναι μάλιστα κακό για τον Ατρόμητο το γεγονός ότι η Κολωνία υποβιβάστηκε, καθώς μοιάζει πολύ λογικό να επιδιώξει να πουλήσει τον βασικό αριστερό της μπακ (Κρίστιαν Άιχνερ) ώστε να ξεφορτωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο και να επενδύσει στον Γιαννούλη που έχει λογικές για τη Τσβάιτε Λίγκα απολαβές. Ο Ατρόμητος επιθυμεί την παραμονή Γιαννούλη, θα προσπαθήσει να βρει τρόπο ώστε να την πετύχει, αλλά οι πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή δεν είναι με το μέρος του.

Φρανσίσκο Ζουέλα

Δύσκολη υπόθεση είναι και η παραμονή του Φρανσίσκο Ζουέλα στο Περιστέρι. Ο Αγκολέζος στόπερ, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Κουμπάν, έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα (500.000), το οποίο οι δύο σύλλογοι φέτος μοιράστηκαν (250.000 ευρώ ο καθένας). Δεδομένης της επιθυμίας του Ατρομήτου να μειώσει το μπάτζετ, φαντάζει «χλωμό» να καλυφθεί ανάλογο ποσό τη νέα περίοδο. Χλωμό, ωστόσο, φαντάζει και το ενδεχόμενο η Κουμπάν να αφήσει ελεύθερο τον «Ζου», παρότι ο τελευταίος θέλει σαν τρελός να παραμείνει στη χώρα μας.

Ανδρέας Τάτος

Μπορεί να μην αγωνίστηκε στην Τούμπα, όπως και στα υπόλοιπα ματς των play offs, εντούτοις έχει θέση στο συγκεκριμένο «θέμα» μια και θεωρείται πολύ δύσκολο να παραμείνει στον Ατρόμητο. Τα δικαιώματά του έχει αποκτήσει από πέρσι ο Ολυμπιακός και όπως λέγεται εδώ και καιρό, οι «ερυθρόλευκοι» θα του δώσουν την ευκαιρία να δείξει εάν μπορεί να σταθεί σε μεγαλύτερο από τον Ατρόμητο σύλλογο.

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Ηλίας Αναστασάκος

Keywords
Τυχαία Θέματα