Αθώος ο Roger Clemens

Αφαιρέθηκαν οι έξι κατηγορίες σε βάρος του Roger Clemens και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη δίκη του Clemens, ο οποίος κρίθηκε αθώος και στις έξι κατηγορίες! Η χειρότερη περίπτωση προέβλεπε 30ετή φυλάκιση, αν και το πιθανότερο ήταν πως θα δεχόταν 15 με 21 μήνες, αν καταδικαζόταν. Οι κατηγορίες αφορούσαν ψευδή κατάθεση του παλαίμαχου MLBer στην πρώτη δίκη αναφορικά με τη χρήση αντικανονικών ουσιών κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Εκτός ο Ryan

Dempster

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο δεξιόχειρας pitcher, Ryan Dempster. Οι Σικάγο Καμπς προώθησαν τον αριστερόχειρα reliever, Scott Maine, ώστε να καλυφθεί το κενό του. Επίσης ο Geovany Soto επανήλθε από τραυματισμό στο γόνατο και από τον σχετικό κατάλογο. Στο βασικό ρόστερ πήρε τη θέση του outfielder Welingston Castillo.

«Έκλεισε» ο Hawkins

Οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ ανακοίνωσαν τον 18χρονο outfielder, Courtney Hawkins. Πρόκειται για τη 13η επιλογή του φετινού ντραφτ.

Επαναφορά για Scott Rolen

Υποβιβάστηκε ο Kristopher Negron στη δεύτερη ομάδα των Σινσινάτι Ρεντς. Άλλωστε ο third baseman Scott Rolen ενεργοποιήθηκε, καθώς ξεπέρασε τραυματισμό στον αριστερό ώμο.

Νέο πρόγραμμα αποθεραπείες για τον Ruben Tejada

Για δεύτερη φορά θα δοκιμάσει την τύχη του σε θυγατρικό επίπεδο ο Ruben Tejada. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από δύο εβδομάδες, αλλά ο 22χρονος shortstop των Νιου Γιορκ Μετς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Καλύτερα ο Carl Crawford

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει ο Carl Crawford στα γήπεδα, καθώς νιώθει λιγότερες ενοχλήσεις στον αγκώνα. Πάντως οι Μπόστον Ρεντ Σοξ θα τον τοποθετήσουν αρχικά στο ρόστερ κάποιας αναπληρωματικής ομάδας, ώστε να πάρει παιχνίδια.

Για 25 Ιουνίου ο Felipe Paulino

Στις 25 Ιουνίου έχουν προγραμματίσει οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς την επιστροφή του Felipe Paulino. Αν δεν υποστεί κάποια υποτροπή, τότε θα ξεκινήσει αγώνα εναντίον των Τάμπα Μπέι Ρέις. Παράλληλα, ο Chris Getz τραυματίστηκε στο πόδι, ενώ έδινε αγώνα-ζεστάματος σε θυγατρικό επίπεδο.

Παραμένει αμφίβολος ο Carlos Gonzalez

Δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο αριστερό γόνατο και ο Carlos Gonzalez των Φιλαδέλφεια Φίλις παραμένει εκτός βασικού σχήματος. Για την ώρα δηλώνεται αμφίβολος από την τεχνική ηγεσία των Φίλις.

Νέα ακτινογραφία για Colon

Δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό μακριά από τραυματισμούς ο Bartolo Colon των Όκλαντ Αθλέτικς. Έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετές ακτινογραφίες και έχει προγραμματιστεί μία ακόμα, ώστε να κριθεί η τύχη του. Φαίνεται πως ο Tyson Ross θα πάρει τη θέση στο rotation, αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα