Αποσύρθηκε ο «Pudge» Rodriguez από το μπέιζμπολ

Όπως αναμενόταν, ο Ivan Rodriguez αποχώρησε από το άθλημα ύστερα από πορεία 21 ετών και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Ο 14-φορές all-star και 13-φορές Gold Glover επισημοποίησε το τέλος της καριέρας του με συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (23/04). Ολοκλήρωσε την πορεία του με... 2,427 παιχνίδια σαν catcher, ενώ ήταν μέλος των Τέξας Ρέιντζερς για δώδεκα χρόνια. Για αυτό ο 40άχρονος Πορτορικανός επέλεξε το γήπεδο του Άρλινγκτον, για να ανακοινώσει την απόφασή του.

Ενίσχυση

για Ρεντ Σοξ και μικροτραυματισμός του Γιούκιλις

Δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, ενώ οι «κόκκινες κάλτσες» αντιμετωπίζουν ήδη αρκετούς τραυματισμούς. Για αυτό οι εκπρόσωποι της Βοστόνης κινήθηκαν στην «αγορά» και απέκτησαν τον center fielder των Σικάγο Καμπς, Marlon Byrd. Στους Καμπς μεταφέρθηκε ο 25χρονος reliever, Michael Bowden, ενώ στην ανταλλαγή θα προστεθεί μελλοντικά ένας ακόμα παίκτης.

Πρόωρα αποχώρησε από τον σαββατιάτικο (21/04) αγώνα των Μπόστον Ρεντ Σοξ ο Κέβιν Γιούκιλις. Ο ελληνικής καταγωγής infielder υπέστη τραυματισμό στον αριστερό τετρακέφαλο, καθώς δέχθηκε ρίψη στο πόδι του.

Χωρίς Lee οι Φίλις

Δεν θα ενισχύσει ο Cliff Lee την προσπάθεια των Φιλαδέλφεια Φίλις τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, καθώς τοποθετήθηκε στον αντίστοιχο κατάλογο των τραυματιών. Ο Kyle Kendrick θα πάρει τη θέση του στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και στο rotation.

Ενεργοποίηση Asdrubal Cabrera

Επανέφεραν στο βασικό τους ρόστερ τον Asdrubal Cabrera, οι Κλίβελαντ Ίντιανς. Ο all-star shortstop είχε απουσιάσει από τα τελευταία ματς της ομάδας του λόγω του θανάτου του παππού του.

«Πλήγμα» τους Καμπς

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο pitcher των Σικάγο Καμπς, Ryan Dempster. Αφορμή αποτελεί τραυματισμός του στον τετρακέφαλο, ενώ τη θέση του στο rotation θα πάρει ο Randy Wells μέχρι τις 17 Απριλίου.

Στον κατάλογο τραυματιών ο Holland

Οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς τοποθέτησαν τον δεξιόχειρα reliever, Greg Holland (0-2, 11.37 ERA), στον δεκαπενθήμερο κατάλογο τραυματιών λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά. Τη θέση του στο βασικό ρόστερ πήρε ο Jeremy Jeffress, επίσης δεξιόχειρας pitcher.

Δεκαπέντε μέρες έξω ο Hudson

Ο Dan Hudson των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον δεξιό ώμο και ανήκει πλέον στον σχετικό 15ήμερο κατάλογο. Προωθήθηκε ο Jonahtan Albaladej στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν θα πάρει σίγουρα τη θέση του Hudson στο rotation των pitchers. Επίσης αποκτήθηκε ο 25χρονος third baseman, Josh Bell, από τους Μπάλτιμορ Όριολς. Το αντάλλαγμα θα καθοριστεί ανάλογα με την πορεία του Bell στη νέα του ομάδα. Εν τω μεταξύ ο Takashi Saito υπέστη υποτροπή στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της σχετικής αποθεραπείας του, οπότε η επιστροφή του θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

Χωρίς Santos οι Τζέις

Δεν έπαθε σοβαρή ζημιά στον δεξιό ώμο, αλλά ο closer των Τορόντο Μπλου Τζέις, Sergio Santos, προστέθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Τη θέση του στο βασικό ρόστερ του καναδικού συλλόγου πήρε ο αριστ

Keywords
Τυχαία Θέματα