Αγγελόπουλος: «Δεν πετύχαμε το στόχο μας»

Οι βιαστικές επιλογές του καλοκαιριού άφησαν τον Ίκαρο Καλλιθέας εκτός στόχων, σύμφωνα με το Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, μιλώντας στην μπασκετική εκπομπή του Τηλέ Άστυ «Jump Shoot», παραδέχθηκε πως δεν κατάφεραν να πετύχουν την είσοδό τους στα πλέι οφ, εξέφρασε όμως την αισιοδοξία του πως τη νέα σεζόν θα παρουσιαστούν καλύτεροι. Αναλυτικά

τα όσα είπε...

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Η ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο της που ήταν η παρουσία στα πλέι οφ, αλλά είναι σίγουρα πολύ σημαντικό που και την επόμενη σεζόν θα βρισκόμαστε στην Α1. Ίσως να βιαστήκαμε να φτιάξουμε την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι και να έγιναν κάποια λάθη. Μετά την αλλαγή προπονητή παίξαμε καλύτερα και ήρθαν περισσότερες νίκες, δίχως αυτό να σημαίνει πως ο κόουτς Λυκογιάννης δεν είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στα χρόνια του στην ομάδα».

Για τη νέα: «Την επόμενη σεζόν θα έχουμε δύο χρόνια εμπειριών και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για τη στελέχωση της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή όλα τα πόστα της ομάδας είναι υπό συζήτηση. Θα γίνει κουβέντα με όλα τα μέλη και θα υπάρχει προτεραιότητα σε αυτούς που ήδη βρίσκονται στην ομάδα, τόσο στο θέμα του προπονητή και των παικτών όσο και στις υπόλοιπες θέσεις της ομάδας».

Για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του κλειστού του Εσπέρου από τη νέα χρονιά: «Δυστυχώς δεν υπάρχει η βούληση από τη δημοτική αρχή, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Δεν χρειάζεται να γίνουν σπουδαία πράγματα ούτε απαιτούνται πολλά χρήματα, ώστε το γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις του ΕΣΑΚΕ. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, είναι αλήθεια ότι η Γλυφάδα μας έχει αγκαλιάσει κι έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσουμε εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα