Άλλοι δύο αμυντικοί στην Τάμπα

Πέρα από τον Brian Lee, οι Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ απέκτησαν τους Keith Aulie και Mike Commodore από Τορόντο Μέιπλ Λιφς και Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς, αντίστοιχα.

Τρεις αμυντικούς πήραν, δηλαδή, οι «μπολτς» την τελευταία μέρα των ανταλλαγών στο NHL. Προφανώς οι «κεραυνοί» επιζητούσαν και πέτυχαν «ριζικές»

αλλαγές στην blueline τους.

Ο Carter Ashton, δεξιός επιθετικός, παραχωρήθηκε στον σύλλογο του Τορόντο για τον 22χρονο άπειρο, Aulie. Αντίθετα, ο έμπειρος Commodore «κόστισε» επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου, η οποία μεταφέρθηκε στα «κόκκινα φτερά».

Αμφότεροι οι αμυντικοί αποτελούσαν εναλλακτικές λύσεις στις προηγούμενες τους ομάδες, αλλά μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στην Φλόριντα. Μάλιστα ο 32χρονος πρώην άσος των Ρεντ Ουίνγκς έχει κατακτήσει Stanley Cup με τους Καρολάινα Χαρικέινς το 2007 και παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον Καναδά το 2006, αλλά από τότε έχουν περάσει... μερικά χρόνια.

Από την πλευρά του, ο 20άχρονος Ashton δεν έχει παίξει ακόμα στο NHL, αλλά θεωρείται σημαντικό ταλέντο. Άλλωστε αποτέλεσε την 29η επιλογή του ντραφτ του 2009 από τους «μπολτς».

Keywords
Τυχαία Θέματα