«Αιχμές» Μπάρτσελόνα για τη διαιτησία

Υπόνοιες για τη διαιτησία, με αφορμή ορισμένα σφυρίγματα που πήρε η Ρεάλ στην τελευταία αγωνιστική της «Primera Division» κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο, άφησε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Βιγιαρουμπί.

«Ο Πεπ έκανε ένα έξυπνο σχόλιο με δόση ειρωνείας. Ήθελε να πει ότι οι παίκτες μας είναι υποχρεωμένοι να παίζουν καλά σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουν γιατί στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες συνθήκες που θα εγγυώνται ότι ο καλύτερος θα κερδίζει», τόνισε αρχικά το στέλεχος των «μπλαουγκράνα» για τη δήλωση του Γκουαρντιόλα

– που ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως - πως «… δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», προσθέτοντας πάντως ότι: «Αυτά που λέω δεν σημαίνουν πως έχουμε παράπονα από τους διαιτητές».

Για το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε κάρτες την ίδια αγωνιστική με τον Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης που φημίζεται για το σκληρό παιχνίδι του, ανέφερε: «Δεν είναι λογικό αυτό…».

Τέλος, ο Βιγιαρουμπί δεν παρέλειψε να κατακρίνει τη διοίκηση της Ρεάλ η οποία δεν παραχωρεί το «Μπερναμπέου» για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο, καταλήγοντας: «Το γεγονός ότι η Ρεάλ δεν δίνει το γήπεδό της είναι έλλειψη σεβασμού για τους φιλάθλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα